core2sa je napisao(la):ja dogovorio cjenu 25 000, i nemoj molim vas da cujem ovo sto slusam od pojedinih dusmana "MOGO SI UZET PETICU TDI ZA TE PARE" jer me petica ne zanima, da sam htjeo peticu uzeo bih peticu. Interesovo me ovaj golf, i kolko god para da je bio dao bih za njega tolko. Nismo se uopste raspravljali oko cjene, momak reko tolko ja reko OK. eto: ) i da
NIJE NA PRODAJU!
jos cu ga malo doradit i to je to, hocu da mu udahnem jos 60ks, uglavnom, bice blagovremena obavjestenja, a i primjetit ce se sve na SRovima
eto
aidic je napisao(la):core2sa je napisao(la):ja dogovorio cjenu 25 000, i nemoj molim vas da cujem ovo sto slusam od pojedinih dusmana "MOGO SI UZET PETICU TDI ZA TE PARE" jer me petica ne zanima, da sam htjeo peticu uzeo bih peticu. Interesovo me ovaj golf, i kolko god para da je bio dao bih za njega tolko. Nismo se uopste raspravljali oko cjene, momak reko tolko ja reko OK. eto: ) i da
NIJE NA PRODAJU!
jos cu ga malo doradit i to je to, hocu da mu udahnem jos 60ks, uglavnom, bice blagovremena obavjestenja, a i primjetit ce se sve na SRovima
eto
Moje skromno misljenje je da je taj golf jako malo placen... :icon_eek:
core2sa je napisao(la):@Taz: hvala
@aida: sta da ti kazem, nafaka takahaj ako budes fina dacu ti da se slikas pored auta
![]()