tibor987 je napisao(la):ja znam da cu se prijaviti na street style svaki u mostaru ove sezone, nije dovrseno auto ni izbliza, ali sto me briga...znam da su mi slabe sanse za pehar sa poludovrsenom Skodom, ali odo se malo druziti...![]()
GocaS6 je napisao(la):tibor987 je napisao(la):ja znam da cu se prijaviti na street style svaki u mostaru ove sezone, nije dovrseno auto ni izbliza, ali sto me briga...znam da su mi slabe sanse za pehar sa poludovrsenom Skodom, ali odo se malo druziti...![]()
Zar to nije bit svega![]()
Netko je pitao kako se odluči je li dvodnevni ili jednodnevni event? Pa gle, onima recimo koji su iz tog mjesta gdje se pravi utrka to i nije neki problem al ima momaka koji potegnu čak iz Slovenije i onda opali crveno i krivo mu jer je prešao toliki put nizašto! A vozi mu se da ne povjeruješ...
Zato smo gledali da sve utrke budu dvodnevni eventi prvenstveno radi vozača a i organizatoru ne predstavlja neki problem jer će oprema svakako biti namontirana, sljedeće jutro samo prijave i pilaj![]()
Plakich je napisao(la):Vi ocekujete da vas neko ozbiljno shvati a niste jos ni kalendara izbacili a treba lafo sezona da pocne , i onda se ljutite kad vam neko nesta kaze...:icon_rolleyes:
IGY je napisao(la):Plakich je napisao(la):Vi ocekujete da vas neko ozbiljno shvati a niste jos ni kalendara izbacili a treba lafo sezona da pocne , i onda se ljutite kad vam neko nesta kaze...:icon_rolleyes:
plakicu izvini, ali pretjerujes malo
na koliko si utrka uopste bio prosle sezone:icon_question:
sto uvijek uhvate pricati nesto oni koji nemaju pojma ni o cemu :icon_mad: