Dosta savjeta i svega... Hvala svima na trudu... Koliko sam do sada skontao, izgleda da je bio crkao osigurac ili je neki prekid u struji bio, pa nije palio ventilator... A kad ne upali ventilator on prokljuca... Kljucanje mi se desilo dva puta... Danas sam presao 200 km i nije prokljucao... Mada sada imam novi problemcic: kada vozim brze bez klime, osjetim toplinu motora pod nogama i malo po tijelu, na suvozacevom mjesu se ne osjeti... Ta toplina se ne osjeti kad krenem, dok se ventilator ne upali... A on baca topao vazduh negdje ispod blatobrana, kod tockova, pa izgleda da je dio toga zalutao prema volanu, sad me zanima zna li neko kako taj sistem rashladjivanja funkcionise i kako da izolujem vozacevo mjesto, da me ne grije, jer ja radim solidno i na 36.5 stepeni
Malo slabije pali, tj. trebam malo zadrzati vise kljuc kada je motor vec bio vozen, samo ujutro pali extra jer mu cok dize gas pa ga samo krenem i on upali...
Nisam gledao to za ulje, ali pogledacu... Majstor mi rece da bi se morali mjesati ulje i voda da je do dihtunga, gledao je to i rekao da nije...
Veceras sam vozio po otvorenom, nije bilo vruce i kazaljka od temperature mi je bila prikovana na 60 stepeni....
Sto se tice termostata, on je ok, na vrijeme pusti vodu i ventilator se sada pali kako treba, samo sto ne pokazuje dobro temperaturu i ponekad ventilator zakaze... Po malo tekucina opada u sistemu, i danas sam dosuo nesto malo (pola case za sok) vode u sistem jer je vec doslo do minimuma...
Ici cu na neki servis prekosutra, kod drugog majstora, koji za sebe kaze da mu dolaze svi kada vec obidju 4-5 radionica i niko ne nadje nista, valjda ce on znati u cemu je kvaka... A sutra idem u jos jednu radionicu, da vidim ima li mu tamo spasa.... Kad rijesim sve javicu sta je bilo, ali izgleda da je bas zapetljano...
P.S.
Spico bas si me zabrinuo sa ovom generalkom i to pred spavanje...