daki je napisao(la):Svako novo auto je dobro auto. (osim hyundai-a i KIA i tako tih marki)
daki je napisao(la):Pa stacu nisam ja kriv sto ne volim te marke. Slazem se da ima modela, uvjek ima izuzetaka. Recimo SORENTO je meni super, KIA ceed je super i recimo onaj Coupe je dobar.
A Ford kao Ford.
Ili ga volis ili ne volis.
A dimenzije, pa Audi 6ica je veci od Mondea, a to nikome ne smeta. Inace mislio sam da sto vece to bolje. Naravno spram ukusa i potrebe.
Tiburon je napisao(la):daki je napisao(la):Pa stacu nisam ja kriv sto ne volim te marke. Slazem se da ima modela, uvjek ima izuzetaka. Recimo SORENTO je meni super, KIA ceed je super i recimo onaj Coupe je dobar.
A Ford kao Ford.
Ili ga volis ili ne volis.
A dimenzije, pa Audi 6ica je veci od Mondea, a to nikome ne smeta. Inace mislio sam da sto vece to bolje. Naravno spram ukusa i potrebe.
Joj da ne spomenu Coupea..sad bih ti se nagovorio![]()
KoKUz je napisao(la):ford je vazda bi(j)o klasa - al' rat je bio - poslije rata vw je dijelovima preplavio Bosnu a svak ko je manjeg džepa prvo shto gleda je održavanje
daki je napisao(la):KoKUz je napisao(la):ford je vazda bi(j)o klasa - al' rat je bio - poslije rata vw je dijelovima preplavio Bosnu a svak ko je manjeg džepa prvo shto gleda je održavanje
Djelovi se sad mogu nabaviti i za Zhonghua, tako da to uopste vise nije diskutabilno, a i VW vise nije tako dominantan kao nekada, mnogi su sada zaigrali na bh trzistu i prave dobre rezultate, a kad gledamo Evropu, po prodaju vozila prvi je VW grupacija, drugi je Ford.