Ko spama sa dvojkama ja sam na pocetku napisao meni najbolje aute i nema ni d od dvojke tu samo sam htio pomoc u pronalazenju ove od clana Mada Faka jer je nije bilo na spisku.BlackPrince86 je napisao(la):@GTI FAN:jbt sto si opsjednut i sto spamas sa tim dvojkama...no offense,al nije ti ovo mk2 forum![]()
Porschefan je napisao(la):Klasa 1 - stajling
Klasa 2 - mašining
klasa 3 - stock auti posebne vrste - na primjer S2, M5, 350Z, Saxo VTS i takvi....
I ne serite sada o ničemu nego dajte prijedloge za nazive klasa kako je Dellas rekao :icon_rolleyes: :icon_smile:
Zvuci dobro,podrazumjeva se da jedno auto moze sudjelovati u vise klasa jeli?BlackPrince86 je napisao(la):Kategorija STYLE,sa klasama SOFT,HARD i EXTREME.
Kategorija PERFORMANCE,sa klasama FI,NA i LIGHTWEIGHT.
Mislim da je tako idealno.
BlackPrince86 je napisao(la):Kategorija STYLE,sa klasama SOFT,HARD i EXTREME.
Da pojasnim,FI (forced induction)-turbo,kompressor i sl.auta;
NA (naturally aspirated)-atmosferci;
LIGHTWEIGHT-lake i male zujalice tipa VTS
GTI FAN je napisao(la):Zvuci dobro,podrazumjeva se da jedno auto moze sudjelovati u vise klasa jeli?BlackPrince86 je napisao(la):Kategorija STYLE,sa klasama SOFT,HARD i EXTREME.
Pa trebalo bi jer su neki auti sigurno i po ljepoti i brzini vrh npr .BlackPrince86 je napisao(la):Ja bih da moze ucestvovat u obje kategorije,ali naravno,samo u jednu klasu iz tih![]()
GTI FAN je napisao(la):Pa trebalo bi jer su neki auti sigurno i po ljepoti i brzini vrh npr .BlackPrince86 je napisao(la):Ja bih da moze ucestvovat u obje kategorije,ali naravno,samo u jednu klasu iz tih![]()
Mislim da se ovo ipak malo pre zakompliciralo![]()