edoze je napisao(la):to ti je americka verzija,roknes dvopolne sijalice i to je to...
iako,nisam siguran hoce li moci tako,jer bmw ima one check-ove,ako je jaci motor,koji prijavljuju ispravnost sijalica...pa ne znam kako ce se ponasat kad na poziciju skopcas jos sijalica,odnosno jos 4...
sanjo je napisao(la):Probaj samo izvaditi postojece pozicije automacki prebaci na zmigavce da gori kao pozicija
(to sam vidio na e46 cabrio neznam moze li svaki )
sanjo je napisao(la):Probaj samo izvaditi postojece pozicije automacki prebaci na zmigavce da gori kao pozicija
VR6Boki je napisao(la):sanjo je napisao(la):Probaj samo izvaditi postojece pozicije automacki prebaci na zmigavce da gori kao pozicija
Bas ovo htjedoh napisati, tata je na svom E46 htio staviti LED pozicije, al posto mnogo manje struje vuku, auto ih ne prepoznaje, pa upali ove zmigavce.
Znaci samo pozicije van il stavit slabije i svjetlit ce to...
Skrabo je napisao(la):Evo moze tako(ivadi se pozicija i pocnu svijetliti zmigavci..samo kad se upale farovi ugase se pozicije u zmigavcima :icon_rolleyes:..negdje sam citao da se uzme neki modul nesto relej pa se to skopca :icon_question:
mario05 je napisao(la):Skrabo je napisao(la):Evo moze tako(ivadi se pozicija i pocnu svijetliti zmigavci..samo kad se upale farovi ugase se pozicije u zmigavcima :icon_rolleyes:..negdje sam citao da se uzme neki modul nesto relej pa se to skopca :icon_question:
http://www.bhtuning.com/diy-usa-zmigavci-kako-ih-napraviti-t-62132.html
:icon_smile:
VR6Boki je napisao(la):Nazovi ti BMW servis pa pitaj, mozda ti oni mogu to na diagnostici upaliti (jer dosta stvari mogu podesiti tako).
arminnn je napisao(la):dobro su ti rekli samo izvadis poziciju![]()