mooamer Član 28.05.2011 #1 e pozz svima nije da sam nnovi clan al tek sam sad postao redovniji pa red je da se poz,a i uzeo sam novu pichilicu tako da...))
e pozz svima nije da sam nnovi clan al tek sam sad postao redovniji pa red je da se poz,a i uzeo sam novu pichilicu tako da...))
pioneer_09 Administrator 28.05.2011 #6 Predstavljanje znaci IME>GODINE>GRAD>VOZILO (inf. o vozilu)> zbog cega ste se registrovali na BHTUNING
Predstavljanje znaci IME>GODINE>GRAD>VOZILO (inf. o vozilu)> zbog cega ste se registrovali na BHTUNING
mooamer Član 28.05.2011 #7 pioneer_09 je napisao(la): Predstavljanje znaci IME>GODINE>GRAD>VOZILO (inf. o vozilu)> zbog cega ste se registrovali na BHTUNING Kliknite za proširenje... muamer 24 sarajevo saxo 1.6 16v VTS!!!pozzz elvis_h je napisao(la): dobro dosao "pichilicu" :lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... :icon_twisted::icon_twisted:
pioneer_09 je napisao(la): Predstavljanje znaci IME>GODINE>GRAD>VOZILO (inf. o vozilu)> zbog cega ste se registrovali na BHTUNING Kliknite za proširenje... muamer 24 sarajevo saxo 1.6 16v VTS!!!pozzz elvis_h je napisao(la): dobro dosao "pichilicu" :lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... :icon_twisted::icon_twisted:
mooamer Član 29.05.2011 #10 error_xp je napisao(la): dobro dosao:icon_smile: Kliknite za proširenje... hvala bolje vas nasao