Posao u Kuwait-u!!!

Posao u Kuwait-u!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
GrandMaster je napisao(la):
" How did you hear about us?
(please specify) "

WWW.BHTUNING.COM :lol:

:lol::lol::lol:

svaka cast nodi,valjda ce neko i dobit posao...pa da ti dodje u,recimo tako,komsiluk:D

Član
daki je napisao(la):
hehe i ja sam stavio bhtuning, ljudi ce poslat nasu da vide sta je bhtuning :lol:

ONI dolaze

x43a2_nasa_big.jpg

:icon_twisted:

taj crveni ustvari zuti objekat

Kod nas ovdje idu u Katar i ja cu sad gledati nesto kako i sta?? Jer dobre su plate, od 3000km do 6000km...
Ima ih dosta kod mene sto su tamo,i bas sam razgovarao sa ovim jednim zbog toga,nemozes sad da ides 3 mjeseca i kuci..Prije je moglo na 6mjeseci al sad valjda nemoze, nego moras na 1godinu...
Al svi znamo kako je tamo u muslimanskim zemljama oko 50stepeni..A baustela(gradevinarstvo,zidarstvo itd) al et nekako se mora izdrzati i to..Mlad covjek to moze ici na jednu 2-3 godine i doci..
Evo kod nas jedan samo primjer jedan momak otisao tamo bio 2 godine, kuca se sredila komplet..i kupljena Astra iz salona..Da je lahko nije,al dok si mlad trebas iskoristiit tu priliku da rjesis neke stvari za zivot pa onda te briga za dalje,kucu imas auto novo,samo neki posao od 500-600km..i Faca si..Vodis normalan zivot..;)

Član
ako je 3000 to je premalo i to devil sto ti pricas nema veze s ovim sto sam ja stavio...taj qatar je baustel i radis za neku gradjevinsku firmu koja nema veze ni s vojskom ni s bilo cim a ja za 3000km nebi tamo otiso nikad...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.