Početnik
Ovako imam ovo pojacalo:
JBL GTO 2000 400W
Specifications:
Power Output max: 400 watts
RMS Bridged Power Output 4 Ohm: 220 watts
RMS Power Output,2 Ohm: 2 x 110 watts
RMS Power Output,4 Ohm: 2 x 75 watts
THD @ Rated Output: 0.10%
SNR (A-weighted): >92dB
Frequency response: 10Hz-40kHz
Active crossover (cont.var): 30-320Hz
Crossover settings: LP/HP/off
Crossover slope: 12dB
Input sensitivity: 100mV-4V
Bass boost: +6db@45Hz
Dimensions(LxWxH): 358x294x55mm
Weight: 4 kg
eh ja sam stavio u njeg 25A osigurac..onaj FUSE.. a nejam pojma koji ide..
ako neko zna da mi kaze..i da spojio sam nanjeg SONY Xplod XS-L102P5S
10'
1200 W max
330 RMS-a
4 ohm-a
spojio sam u bridge na pojacalo i pojacalo je pojacano do kraja i ovaj sony leta ko lud po gepeku ..moram ga necim uvezat...i da..zvucnik se zagrije al nesmrdi..ono..ludo skroz...trese se tablica zadnja,zadnji brisac,srednja shpigla i retrovizori isto..bas sam zadovoljan..provuko sam 10 kvadratne kablove..+ i - direkt..nista na masu nesvidzami se to,i na plusu kod akumulatora ima neki osigurac veliki providini okrugli u nekom kucistu neznam kolko ampera al je neki dobar.i na remote sam stavio prekidac rucni posto jos nemam dobar HU stavio sam jednu zicu na + i na remote na toj zici ima prekidac i prekidac sam stavio ispod volana a muziku slusam preko Ipoda ,i PSP-a samo ukljucim one chin-chin u pojacalo i u psp il Ipod nebitno ulaz kao normalne slusalice..,eh sad jesam li dobro postupio sa ovim..neznam ni sam i glavna mi je dilema koji FUSE ide od kolko ampera posto nije doslo na pojacalu..a nemogu da nadzem manual preko neta
JBL GTO 2000 400W
Specifications:
Power Output max: 400 watts
RMS Bridged Power Output 4 Ohm: 220 watts
RMS Power Output,2 Ohm: 2 x 110 watts
RMS Power Output,4 Ohm: 2 x 75 watts
THD @ Rated Output: 0.10%
SNR (A-weighted): >92dB
Frequency response: 10Hz-40kHz
Active crossover (cont.var): 30-320Hz
Crossover settings: LP/HP/off
Crossover slope: 12dB
Input sensitivity: 100mV-4V
Bass boost: +6db@45Hz
Dimensions(LxWxH): 358x294x55mm
Weight: 4 kg

eh ja sam stavio u njeg 25A osigurac..onaj FUSE.. a nejam pojma koji ide..
ako neko zna da mi kaze..i da spojio sam nanjeg SONY Xplod XS-L102P5S
10'
1200 W max
330 RMS-a
4 ohm-a
spojio sam u bridge na pojacalo i pojacalo je pojacano do kraja i ovaj sony leta ko lud po gepeku ..moram ga necim uvezat...i da..zvucnik se zagrije al nesmrdi..ono..ludo skroz...trese se tablica zadnja,zadnji brisac,srednja shpigla i retrovizori isto..bas sam zadovoljan..provuko sam 10 kvadratne kablove..+ i - direkt..nista na masu nesvidzami se to,i na plusu kod akumulatora ima neki osigurac veliki providini okrugli u nekom kucistu neznam kolko ampera al je neki dobar.i na remote sam stavio prekidac rucni posto jos nemam dobar HU stavio sam jednu zicu na + i na remote na toj zici ima prekidac i prekidac sam stavio ispod volana a muziku slusam preko Ipoda ,i PSP-a samo ukljucim one chin-chin u pojacalo i u psp il Ipod nebitno ulaz kao normalne slusalice..,eh sad jesam li dobro postupio sa ovim..neznam ni sam i glavna mi je dilema koji FUSE ide od kolko ampera posto nije doslo na pojacalu..a nemogu da nadzem manual preko neta