to znam da se i odvrce i zavrce dok izlazi vani ili kad se vraca,vec sam radio to dok sam pakne stavljao.tnxNema veze ti ga svakako trebas izbori vani...e sad ne rekoh ti kako vracas
Stavis klip na mjesto i guras prema dole i okreces ga u pravcu zavrtanja vijka..sve dok ne dodje u nukti polozaj...
Zadnja celjust je lijeva boschova.Koja je cekjust u pitanju? Prednja ili zadnja? Moze se to rijesiti bez problema a vidim iz Bihaca si isto
Bit ce da je to da neide,uljenila se maalaa ha ha.odi kod rs-a nek ti skine,ocistit,reparira i gas a mozda i ta astra ne ide pa ti se cini da te koči celjust...
Bi druze,vec sam trazio za starog isto ima astru g i isto ko i kod mene bilo.kaze pitaj koliko je tu boschKupi nova kljesta sta se imas zezati , nije to sad nesto skupo , isto otislo na mojoj bivsoj astri i zamjenili sa drugim
ma da imam sad pare nebi pitaoo ovde,narucio bih nov,al za sad nemam a treba mi auto,De ti to sredi...pusti kraju ove sto znaju otici u prodavnicu
Moze se to rijesiti, uzmu se gumice i ta se celjust rastavi ocisti ispolira i stave se nove gumiceZadnja celjust je lijeva boschova.
A kad bi me vidio znao bi ko je