POMOĆ- UKRADEN MAIL

POMOĆ- UKRADEN MAIL

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Odmah ću preći na stvar.
Evo upravo pokušao da uđem u mail, i nema šanse samo piše "Your account has been blocked". Predpostavljam da mi je haknut mail. Jucer mi je na mail stiglo nekoliko bezze mailova od ljudi koji su mi u prijateljima ali mislim da to uopce nema veze sa njima cca 20 mailova. I evo danas ne mogu da ga otvorim nikako. Pisao sam službi windows live i oni mi neki kod pošalju ali ne ide. Ako iko od vas zna kakav nacin da vratim mail molio bi da mi pomogne. Ovaj mail mi je jako važan. Pozdrav

Član
pa ako si zapamtio odgovor na ono pitanje, za povrat mejla lagano je... kad probas otvoriti mail, imat ces negdje opciju za recovery, da odaberes nacin na koji ces povratiti, ispunis par stvari a najbitnije je to pitanje i restartujes password za mail, a dobijes ga na email koji budes koristio u toj formi za recovery. ja neki dan bas isti problem imao ;)

IGY

Član
ima jedan nacin, ne sjecam se sad tacno
uglavnom kao posalje se zhtjev i oni ti otvore neki kao privatni forum, i tu ti kroz mjesec dana postavljaju pitanja, predhodno moras navesti koje si prijatelje imao, koji ti je zadnji status na msn bio, navesti neke naslove emailova ma bas da se slomis od pitanja, ali na kraju ti vrate sifru, meni je proces trajao 22 dana ;)

btw pitaj Deyu, on je meni poslao link preko kojeg ide ovo sve nabrojano

Član
igy, tako je ovo sto sam ja radio.. samo sto nije forum, nego dobijes "formular" da popunis sve ovo gore sto si ti naveo... vjerovatno da su to sad izmjenili :icon_rolleyes:

Član
Ispunio sam dva puta taj formular i oni mi na osnovu toga posalju sifru sa kojom bi kao trebao da uđem na mail, ali nista. Sticem utisak da mi se neko uvalio u racunar i prati sta radim, odnosno promijeni sifru prije nego je ubacim. Koliko je moguce ne znam ali ne vidim drugo objasnjenje. Evo sta mi je sluzba za korisnike poslala.
Thank you for contacting Windows Live Support.

We have received your Windows Live account recovery request for the account [email protected]. Your issue number for this request is (ovdje dodje broj).
In order to help you as quickly as possible, your previously submitted issue 28779233 has been closed.

We will review the answers you submitted using the Windows Live account recovery form. You will receive an email to this email address regarding the result of your request. If we can verify that you are the account owner, you will receive a link to reset your password. Please note that it can take up to 24 hours for us to review the information you submitted.

Please do not reply to this message. Replies to this message are routed to an unmonitored mailbox.

Thank you,

Windows Live

Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052
USA

Član
Ja sam uspio vratit preko ovog formulara moras unijet sto vise opcija i posle ti poslaju link samo da ukucas novi passwor ;)

Član
Ja sam dva puta ispunjavao formular i dobijao sifru za ulaz ali ne ide, treci put nisam uspio pise da je previse za 24 sata, ne kontam vise sta je problem, promijenio sam i antivirus misleci da mi je postojeci provaljen.:icon_sad:

Član
ja sam nakon nekoliko pokusaja i povratio nazad i nakon par sati opet block i od tada nema teoretske sanse iako znam i pw i kontakte i sve

IGY

Član
sifru sto dobijete sacuvajte, jer ce vam kroz 24h poslati poruku sa linkom gdje cete tu sifru upisati
i onda nakon 48h se dobije link da se upise novi pasword

Član
ja mislim da ti nije haknut mail, nego da ti je blokiran od strane hotmaila, to zna biti ako je neko prijavljivao da saljes junk mailove i sl. jaranu mi je isto tako blokiran bio i nismo nikako uspjeli napraviti...

Član
MEDOLF je napisao(la):
IMas opciju da ti posalje pass na tvoj drugi mail ako si naveo kod postavki kad si kreirao adresu

Znam zato, ali alternativni mail mi je cak od nekadasnjeg bih.net.ba, tako da sam zaboravio ga skroz.

Član
isti problem imam, samo sto je blokiran svaki mail koji je koristen sa mog racunararu.... od cijele porodice... e sad kao traze moj broj telefona, i poslat ce password za verifikaciju maila... e belaj je u tome sto nemoze se poslat u bosnu, ovaj kod, nepodrzava nase mreze...

Član
Ne znam šta ću, još mail nisam sredio. Jedina mi je nada da se sjetim secret question, valjda bi to pomoglo. Jer mi je alternativni mail odavno ugašen. Meni su dali tu šifru na drugi mail, ali dzaba opet nisam nista uspio sa njom. Ako ima jos kakvih rjesenja, bio bih mu zahvalan jer mi je mail veoma vazan, za posao, fax...sve. Svacije iskustvo je dobrodoslo. :icon_eek:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.