Pomoc oko koda Boje

• Začetnik teme GoPlay
  • Datum pokretanja

Pomoc oko koda Boje

• Začetnik teme GoPlay
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
G

GoPlay

Prvo se ispricavam ako sam pogrijesio gdje postaviti temu ali tice se eksterijera...

Da li mi neko moze pomoci oko koda boja ove narancaste boje... Solar Orange ( iz orginalnog audijevog kataloga) ili neka priblizno slicna boja...

Bitan mi je kod kako bih mogao traziti mijesanje da bi ofarbao felge..

Hvala

861034_518442958205995_413045003_o.jpg

Član
3F3F
pogledaj, jel to?

http://www.automotivetouchup.com/choosecolor/choosecolor.aspx?year=2010&make=audi&model=tt+roadster

G

GoPlay

a vjerujem da jeste... Mutav sam ja za toga :icon_smile:

Hvala ti poslat cu lakireru poruku valjda ce on znati.. xD

G

GoPlay

Vjerujem da jeste :) eheheheh .. xD
Hvala sub3r :)

I ako znas jos.. koliko bi kostalo poliranje rubova? Vec su polirani ali ono da se dovedu u situaciju da budu kao ogledalo :) Visoki sjaj, a da se to zadrzi da ne patinira ili da se ne zamagli xD

G

GoPlay

Hvala :) vidjet cu onda to sa pukijem :)

Ovdje kod nas valjda se puno cijeni zanat. A kad neko iznese cijenu za tehnicku podrsku gdje svaki dan moras biti u fazonu... e to je skupo brate.. :)

Član
GoPlay je napisao(la):
Prvo se ispricavam ako sam pogrijesio gdje postaviti temu ali tice se eksterijera...

Da li mi neko moze pomoci oko koda boja ove narancaste boje... Solar Orange ( iz orginalnog audijevog kataloga) ili neka priblizno slicna boja...

Hvala

ubaci slike felgi kad zavrsis :icon_smile:

G

GoPlay

acuka1991 je napisao(la):
GoPlay je napisao(la):

Hvala

ubaci slike felgi kad zavrsis :icon_smile:

PA za jedno 15tak dana budem :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.