pomoc golf 2

pomoc golf 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
uzeo sam 15-ske felge i svi pricaju kako ce mi slomiti golfa..........sta to znaci....kako bi ja to rijesio da ono normalno more ici sa 15-skama

Član
ma prica raja svasta,neupuceni ljudi svasta pricaju,pogledaj po forumu,ima golfova koliko hoces,na svakom su skoro 15-ke,niko nema problema,,to je seljacka prica slomit ce ti auto

Legend
ArminM je napisao(la):
ma prica raja svasta,neupuceni ljudi svasta pricaju,pogledaj po forumu,ima golfova koliko hoces,na svakom su skoro 15-ke,niko nema problema,,to je seljacka prica slomit ce ti auto

potpis ;)

Početnik
nece ti te felge slomit Golfa, samo sto ces redovno mjenjat kugle,krajnice i lezajeve...:icon_rolleyes:

i ja se cudim samo bezveze pricaju skoro svaki golf ako je malo lipsi pod njim su 15-ske.....a to znam da cu morati lezajeve i krajnice mijenjati....a svako koliko otprilike znate li

ma nece to trebati ni tako cesto minjati....samo polako ako negdi ostecena cesta..........ja njih tavljam pa sta bilo da bilo..........:123:

Član
ako stavis niskoprofilne gume i ako ga u takvom stanju budes vozao pa makadamu mijenjat ces kugle,krajnice i lezajeve svakih 5 mjeseci

Član
ma druze pusti babske price,montiraj fele,vozaj,vidjet ces kako se ponasa,sve je do vozaca,mislim vecinom,ostatak je do nasih puteva,koji su kriminalni,ali i da moras mijenjat kugle i krajnice nije to puno para,a nece ti tako cesto stradat;)

Dzeniii je napisao(la):
ako stavis niskoprofilne gume i ako ga u takvom stanju budes vozao pa makadamu mijenjat ces kugle,krajnice i lezajeve svakih 5 mjeseci

bit ce nisko profilne gume....ali kada se stave 15-ske nece on viditi makadama....

Član
ArminM je napisao(la):
ma druze pusti babske price,montiraj fele,vozaj,vidjet ces kako se ponasa,sve je do vozaca,mislim vecinom,ostatak je do nasih puteva,koji su kriminalni,ali i da moras mijenjat kugle i krajnice nije to puno para,a nece ti tako cesto stradat;)

upravu si Armine,,za golfa nisu skupe kugle,krajnice ni lezajevi...problem bi bio da voza forda ili citroena ...:cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.