Pomoć Golf 2 1.3 B

Pomoć Golf 2 1.3 B

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozz

Pomagajte ljudi!!

Riječ je o Golfu 2 1.3 B

Danas mi se iznenada u voćnji počeo gasiti, znači čim se kvačilo stisne kad treba da radi na leru ugasi se, uopšte nikako neće na leru da radi.

A primjetio sam još i da kada auto ne radi da se svo gorivo iz filtera goriva vrati u rezervoar, prije nije, sad ne znam do čega je, samo sam primjetio danas da mi neki čudan zvuk ispušta kada se auto ugasi.

Pokušavao sam i sa "propuhivanjem" dizni pošto mi je prije to uspijevalo kada mi je se tako gasilo al sad neće! :/

Ako ko zna u čemu bi mogao biti problem neka se javi!!!

Hvala unaprijed!!

Član
RE: Hitnoooo!!!

Ispravka

VOŽNJI* :lol: :lol: :lol:

Eto ljudi ako ko zna šta bi moglo biti, pišite!!!! ;)

Član
RE: Hitnoooo!!!

edo_benz je napisao(la):

A sad ne znam dal je do toga al moguće je :/ Pošto sam promijenio benzinsku, morao sam nasuti na ENERGO PETROLU da mi ne nestane :lol: :lol: Mada tu sipaju sve "glavonje" iz grada al valjda mn ne odg :D Nije navikao moj Golfić na to :lol: :lol: :lol: :lol:

Član
Imao istu dvojku, stalno me to povremeno zajebavalo, mijenjao sta sam stigao i nekako prestade(znam da sam zadnje promijenio karburator).
Moj savjet ali iskreni probaj da ga utopis ako mozes, pa kupi solidan 1.6 em manje zeza em mozes ga stisnuti a trosi kao 1.3
Pozz..;)

Član
dakon je napisao(la):
Imao istu dvojku, stalno me to povremeno zajebavalo, mijenjao sta sam stigao i nekako prestade(znam da sam zadnje promijenio karburator).
Moj savjet ali iskreni probaj da ga utopis ako mozes, pa kupi solidan 1.6 em manje zeza em mozes ga stisnuti a trosi kao 1.3
Pozz..;)

MA znam al štaš, voziću dok može :D

Al eto riješio sam jutros problem :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Fino poranim u gražu, i bila mi nešto pobrkana dizna od zrraka, valjda se tokom vožnje poremetila :lol: :lol:
Eno sad pali i radi ;) ;) ;)

Planirao sam sebi tražiti kakvog 1.6 benzinca il dizela sa dobrom limarijom, pa bi ga tako vozao jedno vrijeme a poslije bi ganjao neki motor iz TRICE il ČETVORKE :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Ugl eto možete zaključati temu, problem riješen!!! :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Član
provjeri onaj kabal sto ti ide sa bombine na el diznu od ler gasa, ako ti ne dolazi struja do nje onda se gasi zbog nje, provjeri to nista te ne kosta, kod mene je isto ovo bilo na mom golfu isti motor i sve, ovaj kabal bio u prekidu, zamjenio ga i sad sve extra..;)

Član
dami2580 je napisao(la):
provjeri onaj kabal sto ti ide sa bombine na el diznu od ler gasa, ako ti ne dolazi struja do nje onda se gasi zbog nje, provjeri to nista te ne kosta, kod mene je isto ovo bilo na mom golfu isti motor i sve, ovaj kabal bio u prekidu, zamjenio ga i sad sve extra..;)

Hvala drug, problem je riješen! :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Bilo je do dizne od zraka valjda malo se tokom vožnje poremetila :lol: :lol:

Član
chaky93 je napisao(la):
dami2580 je napisao(la):

Hvala drug, problem je riješen! :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Bilo je do dizne od zraka valjda malo se tokom vožnje poremetila :lol: :lol:

eto extra onda ako si rijesio problem, kod mene je ovo bilo pa zato sam ti i reko da provjeris i kod tebe, eto pozz;);)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.