pukim48 je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):vidi seme :lol::lol::lol:
:icon_exclaim:
bas ovako spoji kako ti je Zlaja nacrtao, ali obavezno vidi da li ti uopste imas struju na toj zici sto si spojio remote...jer velika je razlika u plejerima, npr....kod mene na kenwood-u nije remote gdje je oznacen![]()
InžinjerskaAko nemaš instrument, uzmeš sijalicu neku od auta i provjeriš. Donji dio sijalice, onaj krug ti je + a okolo onaj metalni dio je masa (minus)... I spojiš jedan kraj žice na donji dio sijalice, a drugu žicu negdje na šasiju i to je to
Ako baš jako zasvjetli imaš 12V, ako ono tinja možda 5-6, ima i tog napona u autu
Ne znam što objašnjavam, evo šema :lol:
![]()
idosa je napisao(la):Provjeri dali taj player novi koji imas posjedu posjeduje vise dodatnih zica poput narandzaste ili duple plave.
zlajaaa je napisao(la):pukim48 je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):vidi seme :lol::lol::lol:
bas ovako spoji kako ti je Zlaja nacrtao, ali obavezno vidi da li ti uopste imas struju na toj zici sto si spojio remote...jer velika je razlika u plejerima, npr....kod mene na kenwood-u nije remote gdje je oznacen![]()
InžinjerskaAko nemaš instrument, uzmeš sijalicu neku od auta i provjeriš. Donji dio sijalice, onaj krug ti je + a okolo onaj metalni dio je masa (minus)... I spojiš jedan kraj žice na donji dio sijalice, a drugu žicu negdje na šasiju i to je to
Ako baš jako zasvjetli imaš 12V, ako ono tinja možda 5-6, ima i tog napona u autu
![]()
hvala ove šeme grme heehe :lol::lol::lol:
armin990 je napisao(la):idosa je napisao(la):Provjeri dali taj player novi koji imas posjedu posjeduje vise dodatnih zica poput narandzaste ili duple plave.
ima slika na prvoj stranici to je sve sto ima
zlajaaa je napisao(la):pukim48 je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):vidi seme :lol::lol::lol:
![]()
hvala ove šeme grme heehe :lol::lol::lol:
evo danas malo spajao prekinuo zicu remote i izmedu stavio prekidac i radi mogu ugasiti pojacalo preko prekidaca samo sam probao uskoro ide novi prekidac i stavit cu ga naprijed sad mi je u gepeku
![]()