Pogledajte šta Audi radi...

Pogledajte šta Audi radi...

MTR

Član
pa vec kad gledate onda otvorite oci STOCK protiv renomiranih tunera :cool::cool::cool:

P.S. da je npr. TT-a odradio MTM , onda bi trebalo dovest sasvim druga auta u klasi ( za ovaj motor prirodnih 400 KS ) i mislim da bi ih opet oderao :lol:
 
Član
Evo je lakši 350kg, a STI 200kg, s tim da STI ima 350hp....

A ako vam nije dovoljno MTR je napisao,..... može TT RS MTM Stage 1. 420hp... ma daj ne možee, to bilo bilo pre veliko ruganje.....
 
Član
Koliko vidim, auti su na startu poredani od najsporijeg ka najbrzem. Znaci radi se mjerenje vremena prije, i onda najsporijeg stave naprijed, a one brze stavljaju nazad. Pogledajte gdje je Evo X startao, niste ga mogli vidjeti na startu jer je bio na onom pravcu ispred. Audijeva prednost je super masina, Impreza je ocito brža po krivinama, al na pravcu nemoze prestici Audija i to je to. Audi tu ima prednost, jer nije tako brz po krivinama pa je dobio dobru startnu poziciju, a kasnije zahvaljujuci snazi na pravcu i mec. Da se vozio jos krug ili dva, pojeo bi ih Evo sve samo tako. Dobra stvar je da se Audiju nisu pregrijale kocnice, ovo je prvi zesci test Audija TT RS koji gledam da nije imao problema sa kocnicama :D Valjda su promjenili ulje u kocnicama, koje im je prije bilo glavno opravdanje. Meni sama vremena krugova govore nesto vise o tome koji je brzi, mada i ova trka pokazuje dosta. Da su se startne pozicije odredjivale kao na pravoj trci, najbrzi naprijed, Audija nebi bilo ni na mapi. Nema sumnje da je to dobar auto, sa impresivnom masinom - jedan tuner ga je vec na 720 KS digao, al reci da su japanci - bar ovi sa 4x4 krsevi u odnosu na Audija, to definitivno ne stoji, bar kad su upitanju performanse...
 
Član
Nitko nije rekao da su Japanci (pogotovo ovi) nikakav krš, bože sačuvaj, ja poštujem jako Japance, pogotovo Imprezu i Evo, ali činjenica je da su jako natunirani za ovaj test, dok je Audi skroz stock. Čak sam prije nego sam pogledao mislio da Audi tu nema nikakve šanse ali pokazalo se drukčije, pogotovo na pravcima, gdje Audi pokazuje očitu nadmoć mada su svi ublizu sa KS, uzevši u obzir da su Japanci lakši 200 kg i više.

Impresionirao me taj TT baš jeste, nisam očekivao da će biti toliko dobar ;)
 
Član
Nissan 370Z je teži preko 200 kg od Audija.Ne znam odakle ti to da je audi teži.

Ako malo bolje pogledaš Impreza je mnogo bolja u krivinama bez obzira na famozni quatro.Nitko od nas ne zna šta su te tunerske kuće radile sa japancima,po ovom videu bih rekao ništa posebno.Još u tu računicu dodaj i cijenu ove verzije TT-a.hm.
 
Član
ZELA GTI je napisao(la):
Nissan 370Z je teži preko 200 kg od Audija.Ne znam odakle ti to da je audi teži.

Ako malo bolje pogledaš Impreza je mnogo bolja u krivinama bez obzira na famozni quatro.Nitko od nas ne zna šta su te tunerske kuće radile sa japancima,po ovom videu bih rekao ništa posebno.Još u tu računicu dodaj i cijenu ove verzije TT-a.hm.

Ja ne znam koristis li ti gugl imalo? Nissan 200 kg tezi od Audija? Sta je tebi? :icon_eek:

A ti ne trebas ni znati sta su radili, trebao bi prepoznati imena Ralliart ili Spec C ili Nismo ili bilo sto, bit ce da su samo naljepili naljepnice jel de?

A famozni quattro dodje prvi bez obzira što su svi toliko bolji po krivinama ccc... :icon_twisted:
 
Član
Ev sad malo pregledah po netu specifikacije auta, ispada da je Audi najlaksi :icon_biggrin: Nisam nasao Evolutiona, jer ne znam koja je ovo verzija, ocito neki specijalni track car, ionako je van konkurencije. Mitsubishi i Nismo jesu "tunerski" modeli, Impreze su tvornicke ko i Audi. Evo specifikacija, koliko sam otprilike uspio izroviti: Audi TT RS 340 KS - 1450 kg, NISMO 370Z 355 KS - 1498 kg, Subaru Impreza Spec C 308 KS - 1457 kg i Impreza R205 320 KS oko 1480 kg...

Ovo daje malo drugaciji ton cijeloj prici, nisam znao da su Impreze ovako teske, one generacije prije su bile po 1300 kg pod normalno.
 
Član
Audi ima 1450 kg a po tebi Nissan ima 1250?:icon_confused:

Te podatke sam proguglao;)

Efekti tunniranja podvozja već tvornički sportski nastrojenog auta nisu baš preveliki.Nije to slučaj kao kad na dvici nabaciš "crvene" spirale:D

Sve u svemu,nikakvu konkurenciju nisam ni očekivao od 370Z.
Njegovog prethodnika je dizajnirao Indijac koji živi u engleskoj,u autu je francuski motor iz vel satisa,a auto se prizvodilo u americi.Savršen recept:lol:

Nova Impreza također nije brilijantna.Jedino sam se razočarao u EVO:icon_sad:



Kada je clip počeo,mislio sam da će ih sve pojesti
 
Član
Vi ćete morati malo češće koristiti gugl i bit će sve u redu ;) evo poglledajte koliko je Spec C drukčiji od normalnog STi-ja:


A weight-saving programme has shed 30kg through the use of various lightweight components. The engine is the Japan-spec STI’s 2-litre flat-four rather than the 2.5 that powers UK cars, with peak power of 308hp at 6400rpm. A new ball-bearing turbo, which reduces friction inside the turbo, brings quicker throttle response. There’s also a water spray for the intercooler that allows the car to be punished longer but retain maximum power: depending on the amount of stress the engine is subject to, the unit regularly sprays water over the intercooler, reducing intake temperatures from 70C to 40C. According to the engineers, this allows the engine to retain about 25bhp and 30lb ft that would normally be sacrificed when an engine is thrashed.

At chassis level, the Spec C has a new rear mechanical LSD replacing the Torsen item on the regular STI, bespoke springs and dampers, a thicker rear anti-roll bar and those grippier Potenza RE070s on 18in alloys. The combined effect is a chassis that gets the power down more effectively than any STI before it. The Spec C’s turn-in is sharper with less understeer, and yet it retains an excellent ride, certainly being more comforable than previous Spec Cs. The Brembo four-piston brake set-up is similarly impressive with almost no fade.

Aluminium hood, laminar window glasses, and lighter battery helped to reduce weight.

Šta kažeš ti Zela, efekti tunniranja podvozja već tvornički sportski nastrojenog auta nisu baš preveliki? :lol: Ma jok nikako, samo što to praktički nikako nije isti auto :icon_biggrin:, od mašine preko diferencijala pa nadalje :icon_eek:
 

MTR

Član
haha , joj majko , kad gledas video ( pogledao sam ga 3 puta ) vidis da vozac u Audiju radi najmanje korekcija na upravljanju , mislim na ulazak i izlazak iz krivine , dok ostali imaju posla sa volanom ko na gradjevini :D
cak im ne pomaze ni kasnije kocenje prilikom prilaska krivini niti ganjanje idealne linije , mozda da su opucali ovako nesto na Ringu pokazale bi se razlike .
sad ne znam dal na ovaj Audijev motor ide DSG , ovako sa rucnim mjenjacem je malo sporiji :lol::lol::lol:
 
Početnik
addo je napisao(la):
Sta audi radi!:icon_question: Pa pogledajte start samo, odakle je Evo krenuo a odakle je audi! I opet ih stigao EVO! :cool: Najbolje vrijeme audija 1.06.270 (4 krug) a Evo 1.04.028 (3 krug)

Audi TT-RS 340KS (cini mi se)

Evo Ralliart 330KS ;)

POTPIS,em sto je EVO krenuo nedje bogu iza nogu,i sve ih stigao,jos 2 kruga i prestigao bi ih sve...:D
 
Član
pogledajte malo tko vozi audi :D

kada on vozi corollu od 120ks tunirani syline ga nemoze proci, a ovdje su svi automobili slicnih specifikacija :D

vozi keiichi tsuchiya, za one koji nisu primjetili :D
 
Član
Goca: Nisi skontao ili nećeš da skontaš šta govorim. Teško je poboljšati nešto što je tvornički balansirano.Bubam primjer,dam ti novi M3 i neki lijep budžet.Čunniraj mi ga da bolje drži krivine.Nećeš postići neke velike efekte zar ne? Velik je i rizik da ćeš zasrati auto.

A evo saznali smo da je vozač audija Keiichi Tsuchiya, ovaj podatak mijenja sav smisao rasprave:D:lol::lol::lol:
 
Top