GOLF TZ je napisao(la):nema razlike sto se tice boja, to proizvodjaci boje razlicitim bojama, ovaj crvenom ovaj plavom ovaj zelenom itd...
vidi na oprugama koliko spustaju...![]()
Novija godina 96-97 i modeli gti imaju različite spirale od starijih godišta, ako misliš stavit od dvice neodgovara tiJassmin je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):nema razlike sto se tice boja, to proizvodjaci boje razlicitim bojama, ovaj crvenom ovaj plavom ovaj zelenom itd...
vidi na oprugama koliko spustaju...![]()
Okej, thx... još jedno pitanje, zna li neko ima li kakve veze godina ( u pitanju je golf III) sa vrstom amortizera i opruga...
Čuo sam da jedni amortizeri ne mogu na novija godišta? 97 godina mi je golf i zanima me mogu li amortizeri i opruge (sportski) koji idu i na starija... Ima li razlike?
Lija je napisao(la):ja imam Eibach a "plave" su
muha je napisao(la):ogromna je razlika izmedju proizvodjaca , po boji se razlikulu a inace opruge se razlikuju po :
Materijalu od kojeg su napravljene
Specificnom koeficijentu stisljivosti
Teziini
Kontrukciji ( linearne ili progresivne )
Crvene opruge rade Eibach i FK , razlika je ogromna, i Eibach je Bordo a FK je Crvena,
Imas jos i Antracit to je H&R , imas KW zuta, Weitec zelena, imas AP one su plave itd itd...
niksa je napisao(la):apex ti je onda ko samsungdobar a ima i boljih
![]()