titwing je napisao(la):Ma ne dodje nista, sve se placa naknadno, zato i trazim. I ja kazem da je previse 1000kn, al ne slusaju ovi u ovlastenom. Gumene su oko 250 kn i njih sam vec uzeo.
drug gdje je taj novi auto shopD_cash je napisao(la):nezz da li odgovara..ja sam neki dan u Sarajevu u novom auto shopu kupio za svog clia 2 ph2 patosnice koje su krojene po orginalnoj mjeri za njega nisu originala ali eto bar su tacnih dimenzija i fino izgledaju a kvalitet cemo da vidimo i kostale su me 30 km...nadam se da sam pomogao...![]()
drug gdje je taj novi auto shopD_cash je napisao(la):nezz da li odgovara..ja sam neki dan u Sarajevu u novom auto shopu kupio za svog clia 2 ph2 patosnice koje su krojene po orginalnoj mjeri za njega nisu originala ali eto bar su tacnih dimenzija i fino izgledaju a kvalitet cemo da vidimo i kostale su me 30 km...nadam se da sam pomogao...![]()
kesha je napisao(la):drug gdje je taj novi auto shopD_cash je napisao(la):nezz da li odgovara..ja sam neki dan u Sarajevu u novom auto shopu kupio za svog clia 2 ph2 patosnice koje su krojene po orginalnoj mjeri za njega nisu originala ali eto bar su tacnih dimenzija i fino izgledaju a kvalitet cemo da vidimo i kostale su me 30 km...nadam se da sam pomogao...![]()
elvirjahic je napisao(la):kesha je napisao(la):drug gdje je taj novi auto shopD_cash je napisao(la):nezz da li odgovara..ja sam neki dan u Sarajevu u novom auto shopu kupio za svog clia 2 ph2 patosnice koje su krojene po orginalnoj mjeri za njega nisu originala ali eto bar su tacnih dimenzija i fino izgledaju a kvalitet cemo da vidimo i kostale su me 30 km...nadam se da sam pomogao...![]()
Nalazi se na otoci,u istom objektu gdje je salon namjestaja dalas i konzum,znaci odmah pored doma zdravlja otoka i mislim da ima velika reklama na zidu objekta "AUTO MARKET" ili tako nesto.Patosnice su radjene prema originalnim dimenzijama, i solidne su kvalitete.