ma jok svi se vole pokazat kako su pametni ovima koji pojma nemaju.

a ovi koji pojama nemaju nemaju pojma jer su ljeni da se malo sami potrude da pretraze forum jer je sve vec 100 puta napisano. doduse oni koji bi se i potrudili da potraze nemogu jer vecina postova ima subject "pomoc" ili "pitanje" i varijacije toga na temu hitnosti i gorenja pod nogama.
stoga predlazem da od sada se banuje svak ko postavi subject posta sa: pomoc, pitanje, dilema, hitno.
NHF Cofy sto ja smaram u tvojoj temi al i ti si mogao napisati "koje pojacalo za DLS 125 i Magnat Racer 320" a ne vako.
i na kraju da odgovorim na pitanje konkretno.
pojacala jako puno ima koja bi odgovorila na zadatak da pokrenu te zvucnike kako treba i izvade sve iz njih. DLS 125 nece biti glasni kao ti magnati jer su magnati 20cm. takoder treba biti oprezan s pojacavanjem i stimanjem jer 13ka nece trpit ful opterecenje u vratima bez HPF stoga nek ti to neko nastima kako treba.
ja bi sebi kupio ESX 480. za tu klasu zvucnika savrseno pojacalo savrsene cijene. ako imas jos oko stoje viska kupi DLS CA41. ako ti ovaj prvi je preskup onda imas BP, SONY, Pioneer. ima i Magnat RX44 i mac audio Z4100 i tako bi mogao jos dugo nabrajati.
sreca niko ne cita citave postove. mozda ce samo Eddo procitati.
sjetih se sta mi je pa sam se oteo kontroli. danas sam nakon dosta vremena udisao smolu pa me uzelo.