BHT Ovisnik
A baksuz i gotovo. Auto sam 2x pregledao kada sam kupovao. Bilo je gluposti kao svako koje sam rijesio,al motor djelovao ok,vukao, eno i na pisti se gonjao. Probalo je i raje s foruma auto. Al eto,promjenim ulje i belaj. I volvo me sluzio bez ijednog problema godinu i belaj. Da ja ne odrzavam auto, da ne mjenjam prije vremena ulje, da ne sipam originalno, svaki dio zamjenim kvalitetnim, ne derem na hladno, sve po PS-u pa hajde... Stvarno kao da me netko prokleo
Jos samo japanca nisam imao,osim trerenca kojeg imam, al ce i manji japaner nekada u garazu,to sigurno. Za sada cemo se sluziti ovim, mada zbog nekog posla kojeg planiram mi treba jos jedan auto,ili jedan veci,pa trenutno imam nekog A8 kojeg bi mogao trampiti ili jednu bembaru,al o tom po tom, skrsili smo sad i u ovo para pa cemo vidjeti, svi govore ostavi,dao para, fino rijetko auto,al tko zna. Belaj je sad iza,to je bitno
Jos samo japanca nisam imao,osim trerenca kojeg imam, al ce i manji japaner nekada u garazu,to sigurno. Za sada cemo se sluziti ovim, mada zbog nekog posla kojeg planiram mi treba jos jedan auto,ili jedan veci,pa trenutno imam nekog A8 kojeg bi mogao trampiti ili jednu bembaru,al o tom po tom, skrsili smo sad i u ovo para pa cemo vidjeti, svi govore ostavi,dao para, fino rijetko auto,al tko zna. Belaj je sad iza,to je bitno