hvala. hvala..nermin suljagic je napisao(la):Sretno druze,zela je to cuvao i vozio...kad kazem vozio mislim na to da ga je vozio kao sto mu to i samo ime govori,jer to auto je napravljeno za toga i mislim da probada ako ga peljas....
Prelijep autic,rekao sam vec zeli a i tebi cu![]()
Chuza je napisao(la):Fina vozilicadanas sam te sreo u Kiseljaku blicao sam ti
![]()
da ali gdje ovo mogu naci na netu .. ove su strava.. gdje da kupim, koliko kostaju i tako to ?DJ_M4rko je napisao(la):Vidim razmisljas o nekim felgicama ja mislim da bi mu ove sjele odlicno,to je moj prjedlog
![]()
adi187 je napisao(la):Isle bi ove uz rally look al bi moro i spustit da dodje do izrazaja
Meni tesko skontat da neko da onakvu alfu za ovak malo autoal et zanimljivo je i ovo
Fino i ova rora legla ja bas gledam temu od pocetka vidim onaj obicni izduv bas ti htio napisat stavi kakv nastavak il jos bolje kakv jap stay protocni lonac![]()
shurda je napisao(la):dobra masinaa,,samo jedno pitanje ,,kolika je kilaza auta i kw koliko ima ako smijem da upitam
![]()
OggyBoy je napisao(la):shurda je napisao(la):dobra masinaa,,samo jedno pitanje ,,kolika je kilaza auta i kw koliko ima ako smijem da upitam
![]()
830kg, 120KS.
haha to bi bila ludost.. ono 1.0 podere sve zivo..Limpi je napisao(la):napravi naljepnicu 1.0 ili 1.2 pa zalijepi na sajbu i malo furajtek ce se onda lijepit i krenut "preticat", kad ono ispali se sepet :lol:
![]()
830kg, 120KS.shurda je napisao(la):dobra masinaa,,samo jedno pitanje ,,kolika je kilaza auta i kw koliko ima ako smijem da upitam
![]()
shurda je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):shurda je napisao(la):dobra masinaa,,samo jedno pitanje ,,kolika je kilaza auta i kw koliko ima ako smijem da upitam
![]()
830kg, 120KS.
uhh dobar dobar to dere masine i do 200 ks:123: jel probao sa kadrijinom 16-kom tezi je 100-150 kg ali i 30 ks ima vise..tu je to negdje:icon_question:
VR6Boki je napisao(la):Oko 900 kg i 87 kW![]()