Član
Zna li iko gdje mogu nabaviti perzijsku ili bilo koju drugu vrstu dugodlake macke? Uzalud trazim 3 mjeseca ne mogu nigdje naci...:icon_sad:
tvrdoglavi je napisao(la):kako nema,pa imal tih zoo prodavnica :icon_rolleyes:
dodji u Zenicu,naci cemo
meni ova ljetos dosla ispred kuce,pobjegla od nekog,ja se prepao kad sam je vidio,znas koliko se razlikuje od ovih nasih,veca joj dlaka
![]()
tvrdoglavi je napisao(la):imas u Ze kod pijace jedan zoo shop(tu ne znam da li ima,al bi trebalo biti) i imas u shoping centru Dzananovic zoo shop i tamo sam licno vidio da ima,sad jedino da pitam za cijenu i uslikam
a kako nema u Vitezu,jesi gledao u FIS-u :icon_rolleyes:
Alfa156 1.8 16v je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):imas u Ze kod pijace jedan zoo shop(tu ne znam da li ima,al bi trebalo biti) i imas u shoping centru Dzananovic zoo shop i tamo sam licno vidio da ima,sad jedino da pitam za cijenu i uslikam
u FIS-u sam i bio,tu su mi i rekli da ce se tek na proljece parit, i onda moram cekat koji mjesec...:icon_rolleyes:
al' meni treba sto prije, hajd ako ti nije sta javi mi cijene ako saznas...
tvrdoglavi je napisao(la):Alfa156 1.8 16v je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):imas u Ze kod pijace jedan zoo shop(tu ne znam da li ima,al bi trebalo biti) i imas u shoping centru Dzananovic zoo shop i tamo sam licno vidio da ima,sad jedino da pitam za cijenu i uslikam
u FIS-u sam i bio,tu su mi i rekli da ce se tek na proljece parit, i onda moram cekat koji mjesec...:icon_rolleyes:
al' meni treba sto prije, hajd ako ti nije sta javi mi cijene ako saznas...
ok javljam...jel te interesuju samo macke ili mogu i misevi,majmuni,gusteri :lol: :lol: salim se![]()
DaBu je napisao(la):eee znam ja
umene jaran prodaje
imam ja i nekoliko slika
javi se
emir_89 je napisao(la):http://www.pik.ba/artikal/204578/perzijski-macak-bijeli-macic/
tvrdoglavi je napisao(la):ako joj ja odem u FIS,okotit ce se ona za sedam dana...sta glumi macu :lol: :lol: :icon_exclaim:
.nOKe je napisao(la):jesi gledao zoo na grbavici, na malti ?