uf, podsjeti me na moje maltene isto iskustvo, samo sto nije bilo snijega nego suva cesta.
Majmun prevozio drva, onaj stari vojni kamion, FAP ili sta vec, ja sam mozda 80km/h isao, u svoj toj tami mi se ucinilo nesto neobicno i malo usporim, kad odjednom isprad mene bump, kamioncina brale krcata, oni balvani vire, nigdje nikakve signalizacije, nista refleksujuce na autu, kad gospodin vadi ruku kroz prozor i mase kao ajd prolazi, ja ga lagano zaobidjem i krecem lagano uporedo, masem liku za sijalice i raspalim dalje.
Malo iznad stao u prodavnicu da sok popijem kad eto barabe, stade i eto ga vani, on bi da se bije, sta mi mases, sta ovo sta ono, pjan ko curka, rekoh mamlaze napravi osvjetljenje nazad ubices koga, ko ja , ma nema sanse, mozes jedino ti sam sebe ubiti, zabijes se u mene i ko te j*e, uf rekoh budale majko mila, da stvar bude jos ljepsa, ni naprijed nema upaljenu signalizaciju :icon_mad::icon_mad:
Poslije saznam da je lik vec ima iskustva u ovim jadima, te da ima za odlezati jedno 3g zatvora, ali opstina u kojoj zivi nema novcanih sredstava da mu plati boravak u zatvoru, pa ga drze na slobodi :icon_eek::icon_eek::icon_eek: