1.35 km=1L plina 15L/100kilometara=20.25 Kon. maraka, Gubitak snage do 20%
2.10km=1L benzina 12L/100 kilometara=25.20 kon. maraka, Zna se kolika ti je snaga
+ odrzavanje plinske instalacije (cesca izmjena filtera plina, placanje atesta, jos kad uvedu porez na auta koja koriste plin a sto ce biti ubrzo, itd)
Po mom je neisplativo iskreno, to je dobro ako si penzioner i ako te ne zanimaju performanse auta, i isto tako stelovanja i dr. gluposti koje plin dovodi.
Ja sam isto razmisljao o tome ali posto ja gledam svaku konjusinu pod haubom meni se ne isplati

ipak luksuz se placa, a tebi ako je to velika potrosnja onda brate lapi kakvog dizla pa nek kvoca
Ne velim za auta koja fabricki dodju sa ugradjenim plinom, ali tvoj je motor kao i u audiju i stalno ce ti da gori lampica od motora (check engine) jer ce senzori vidjeti da nije gorivo ili da se nesto pomijesalo umjesto goriva ida nije sagorijevanje u auspuhu kakvo treba da bude i on ce automaski svaki put kad je na plinu nakon odredjenog vremena da upali lampicu, a to znam po jednom audiu 1.8 (2002 gosdina) koji ima plin i ja sam mu redovno ponistavao "gresku" nakon prebacivanja na plin dok mu nije puk'o film i nije vis htio rekao neg gori j*** joj mater vise hahahaha dok je na benzinu onda je dobro i nikakvih problema nema, kad je na plin onda nakon malo vozanja je upali...
Zato stalno neke takve sitne zahebancije oko njega, pa ti vidi isplatili se ili ne, ja iskreno nebi, ako ga je fabrika napravila na benzin onda nek ide na benzin dok ne ode pod presu

ZAboravi jos dodati da i ja tucem oko 2500 do 3000 km mjesecno pa mi se opet ne isplati to, isplatilo bi se kad bi imao 250 HP pod haubom, ali ovako ne isplati, radje dizla hahahahaaa