par kvarova odjednom

par kvarova odjednom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
keno_87 je napisao(la):
a neznam kako skripuce non stop ili povremeno?Kad dajes gas,kad vozis,kad stisnes auto sve zavisi,ako ti je kad palis auto skripi onda je do remena,remen ako je otisao iako je zategnut on moze skriputati...a ako ti stalno skripuce nek se malo zarovi slusaj gdje ti skripuce i naces...

kad upalim skripi,pa dodam gas skripi,pa kad vozim osjetim da skripi,a onda se naljutim pa ga ugasim i upalim jedno 10 puta i onda prestane skripati pa opet nakon par minuta pocne :icon_question:

Član
pa digni haubu i vidi gdje i sta ti skripi....to ti je najbolje po meni ovo se cuje remen kais,a sad moze biti i milion drugih stvari....pa jka dignes haubu lagao kad tek upalis auto i poslusas gdje i sta skripi to uradis i zdravo.

keno_87 je napisao(la):
pa digni haubu i vidi gdje i sta ti skripi....to ti je najbolje po meni ovo se cuje remen kais,a sad moze biti i milion drugih stvari....pa jka dignes haubu lagao kad tek upalis auto i poslusas gdje i sta skripi to uradis i zdravo.

danas sam ga vozio ali nije se zagrijao i ne skripi,ali cim duze vremena radi,znaci jedno 3,4 sata onda se pocne cuti,a dignem haubu i zvuk dolazi negdje iz motora oko razvodnika :icon_rolleyes:
jel moze remenica da skripuce??

nakon sto sam bio na tehnickom,opet se cuje lupanje isto u desnom tocku,samo malo manje i svi opet tvrde da nije nista..

konacno da zatvorimo i ovu temu.
majmuni u amortizer servisu prepumpali amortizer koji je komotno mogao stati na pasata karavana i sad kad sam zamjenio amortizer problem rijesen.
hvala svima na pomoci.
molim lock.:lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.