Član
poz raja
,ev i kod mene jedan problem,passat 5b TDi 81 kw,od neki dan se desava da tesko ujutru pali na prvom paljenju znaci ono vergla strava pa tek od treceg iz prve upali :lol:....
Pregledano : Grijaci fantasticni,akumulator jos dvije godine garancije imam Vartin,alneser prepakovan prije mozda neki 3 mjeseca (piksne,automat i cetkice ),struja dolazi na grijace,cuje se klik da automat izbaci,cak otkopcana i gljiva pokazivaca temperature da duze drzi grijace,ja vise neznam sta da gledam i da mjenjam :icon_question: imal ko kakvu ideju sta dalje
zaboravio sam jos navesti da je bos pumpa u vinklu znaci nastimana kako treba pregledana i stimana na dijagnostici,filteri zraka,nafte zamjenjeni,i jos jedna stvar auto kad upali onda svaki put pali dok malo ne ohladi
Pregledano : Grijaci fantasticni,akumulator jos dvije godine garancije imam Vartin,alneser prepakovan prije mozda neki 3 mjeseca (piksne,automat i cetkice ),struja dolazi na grijace,cuje se klik da automat izbaci,cak otkopcana i gljiva pokazivaca temperature da duze drzi grijace,ja vise neznam sta da gledam i da mjenjam :icon_question: imal ko kakvu ideju sta dalje