Mrva Član 02.11.2010 #1 Prodajem gore navedene satice, neuklapaju se vise u moje planove Znaci, satic VDO pritisak ulja sa kruskicom i satic VDO temp ulja original iz Audija Coupe
Prodajem gore navedene satice, neuklapaju se vise u moje planove Znaci, satic VDO pritisak ulja sa kruskicom i satic VDO temp ulja original iz Audija Coupe
Mrva Član 22.11.2010 #2 RE: P: VDO cukice/satice ev jedna ponuda pa ako se kome svidi mozemo se dogovoriti VDO satici + SE K800i sa 4gb karticom (u veoma dobrom stanju) za dobar telefon, neiskljucujem opciju moje nadoplate ako bude trebalo
RE: P: VDO cukice/satice ev jedna ponuda pa ako se kome svidi mozemo se dogovoriti VDO satici + SE K800i sa 4gb karticom (u veoma dobrom stanju) za dobar telefon, neiskljucujem opciju moje nadoplate ako bude trebalo
Mrva Član 06.12.2010 #3 RE: P: VDO cukice/satice Mrva je napisao(la): 80 KM za oba, stim da temp ulja nema svoju kruskicu Kliknite za proširenje... :icon_question:
RE: P: VDO cukice/satice Mrva je napisao(la): 80 KM za oba, stim da temp ulja nema svoju kruskicu Kliknite za proširenje... :icon_question:
Mrva Član 13.12.2010 #4 RE: P: VDO cukice/satice mogu zamjene za razno, ram ddr2, mobitel (symbian, antroid,ili windows), satic pritiska turba
RE: P: VDO cukice/satice mogu zamjene za razno, ram ddr2, mobitel (symbian, antroid,ili windows), satic pritiska turba
Mrva Član 09.03.2011 #10 edinko je napisao(la): Hvala Mrva na saticu i dostavi!!! Kliknite za proširenje... Moze lock