P: Hattrick.org Team (account)

P: Hattrick.org Team (account)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Da li ima neko zainteresovan za kupovinu ekipe na hattricku sa extra odbranom, jednim svestranim napadačem, nekoliko potencijala, solidnom vezom i što je najbitnije preko 35 miliona na računu? :D

Trenutni TSI ekipe je oko 240 000.
Ekipa je u V ligi.

Cijena : Pojma nemam koliko takve stvari koštaju pa ako neko ima ko zna o čemu se radi i zainteresovan je pritom, pokušat ćemo se dogovoriti.

Član
BUMP :

AJMOOOOOOOOOOOOO, tim sad ima preko 45 mil i veoooomaaa perspektivnu ekipu vrijednosti još bar tolike :)

Član
Ekipa je u V ligi, trenutno s nekoliko perspektivnih igrača koji bi u skorijem periodu trebali znatno povećati budžet a trenutno finansijsko stanje je:

clipboard02sy.jpg

Da vidimo, da li ima neko zainteresovan, oko cijene ćemo se lako dogovoriti a sa ovim iznosom te trenutnim vrijednostima igrača koji se takođe mogu prodati može se doći minimalno do druge lige ili pak osvajanja kupa!

Kapacitet stadiona : 50 000

Minimalna vrijednost trenutne momčadi gledajući 'usporedbu transfera' iznosi 25 mil.
U roku od mjesec dana ta će vrijednost biti minimalno 30 mil ako ne i u kraćem vremenskom periodu :)

Član
Eto otprilike 50 KM, al' znaš kako je u našem svijetu brate, ništa nije fixno pa ti ponudi koliko ti nije mnogo u odnosu na ovih 50 KM koje ja 'trazim', pošto ne znam koliko bi trebao koštati upoređivao sam na piku s cijenama drugih timova.

EDIT: javi mi na pp koliko bi ti il taj neko za koga pitas ponudili :)

EDIT:

Trener u klubu je ODLIČAN (samo angazovanje trenera je 8 miliona, ovo je trenutno drugi odlican trener angazovan od nastanka kluba sto znaci da se o napretku mladih nada ne treba brinuti, on je zagarantovan :))

Navijača trenutno ima preko 2 000 :) i konstantno 30 uposlenika u osoblju :)

U klubu trenutno igraju dva mlada perspektivna igraca koji su medju 3 najbolja talenta svoji zemalja tre uz nastavak treninga sigurni U20 reprezentativci tih zemalja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.