P: golf III u dijelovima

P: golf III u dijelovima

nemam nista slika ali kompletan golf III, 3 vrata u dijelovima, ne znam nista o njemu miclim da je motor dizel, za sve dijelove se moze dogovoriti cijena. pozdrav.

ovih dana cu postaviti sve slike auta, auto ide na rastavljanje, pa ce biti i slike pojedinacnih dijelova, podatci ce biti svi okaceni, danas nisam stigao...;)

Član
ne mora da znaci, eno borolo mi je pokazao sa onog mjenjaca kao kod njega, isti je kao kod mene, doduse mozda je razlika u motoru, u onog sa 110ks je isti senzor kao kod mene, kod tebe je 90ks jelde

nije tdi, tako da mi je zao za senzor :(

sto se tice motora obicni dizel CL u odlicnom stanju, uradjen veliki servis (nov zupcasti itd...) cijena samo motor 850KM

motor + mjenjač 1100KM.

komplet amortizeri 120KM ili 1 amortizer = 30KM.

klime nema.

sto se tice ostalih dijelova cijenu mogu reci na upit, dakle kompletna unutrasnjost golfa III (3 vrata), tapacirunzi, nebo je malo osteceno, zadnja vrata sa šajbom, brisačem, motorom komplet, prednja hauba, vrata, kontrolna tabla, eto komplet golf sta koga zanima neka pita pa cu poslati i sliku naknadno nece biti problema...

;)

Član
Trebaju mi oni ventili za odzraku kocnica sto dodju na prednjim klijestima. Imas li i koliko para ? MOze i PP ;)

booomp nove cijene, amortizeri sa oprugama 30KM komad, prednja hauba 60KM, zadnja hauba sa šajbom brisačem i sve komplet 70KM.

komplet enterijer tapacirunzi i plastike, nebo (malo je osteceno prilikom skidanja) 120KM.

;)