najjace mi je bilo kad su dobili dojavu da se dila droga na parkingu
dodjose 3 puch-a,2 nissan patrola,kombi,i 2 vw pola-inspektori,a ovo ostalo puno specijalaca...na sred parkinga ima svjetiljka...stao jedan spec pored te svjetiljke s automatom i razgleda...mi bili s 3 auta,al nisu bili blizu parkirani...jaran krenuo do svog auta,kad lik okrenu pusku prema njemu...lik se usr'o

drugi jaran povadio iz dzepova,kad gleda specijalac u njega,kaze sta ti je ovo(misli na dzep) a pokaza puskom prema medjunozju...ovom liku se oduzele noge:lol: kaze otvarac,polako,samo nemoj pucat,izvadicu:lol:
mi umiremo od smijeha svi,osim ovih sto na njih puskama pokazuju...kaze onaj nama,ciji je ovo dzip,reko ja vozim...kaze ovo mi izgleda ko da bi moglo nesto u njemu bit...ja upitam ,sta naprimjer...kaze on droga i slicna opojna sredstva...reko ja njemu pa vidi s kakvim ste vi dosli,zatamnjen sav osim sofersajbe,sta onda vi vozate...ovaj se nasmija,kad ovaj drugi poludi,uhvati se derat na mene,kao,jel to ti protiv policije pricas,jesi pijan,ja se usr'o:lol:
rek'o ja njemu,puhacu,pregledajte mene,auto,nisam nista skrivio majke mi...kaze meni lik,zapamtio sam vas...haj' rek'o:lol:
koma ziva...
jednom oni ulaze na parking,mi poredali licne na haubu auta...oni dosli,umiru od smijeha:lol: