Deyo je napisao(la):trizex je napisao(la):Uf 100 km, al' ja podcjenjujem svoj rad jebote....
hajde kad dođeš u tz da uradiš u corsi (crkli trenutno), gajba pive![]()
Deyo je napisao(la):Pogodiću te flašom pive, 'al praznomMalo whisky malo coca cola
Ozbiljno, imam posla za tebe kad se vratiš
:icon_exclaim:
emirEX_sa je napisao(la):kod mene je centralna za dvoja vrata + daljinsko + gepek 80KM
za cetvera vrata centralna + daljinsko + gepek 100KM
sam gepe 30KM
dijelove kupuje musterija
kadija_1.6td je napisao(la):emirEX_sa je napisao(la):kod mene je centralna za dvoja vrata + daljinsko + gepek 80KM
za cetvera vrata centralna + daljinsko + gepek 100KM
sam gepe 30KM
dijelove kupuje musterija
u jbt pa ti pravo jeftin kod nas u bihacu 130km 2vrata za gepek sumnjam da i rade u toj cijeni
Micky je napisao(la):ja sam to radio prije 3 god. mozda i 4 nisam siguran i da radio sam centralnu a cisto sumnjam u Ismarovu sposobnosti da osposobi gepek![]()
ibizasa je napisao(la):Micky je napisao(la):ja sam to radio prije 3 god. mozda i 4 nisam siguran i da radio sam centralnu a cisto sumnjam u Ismarovu sposobnosti da osposobi gepek![]()
ako to nisi radio kod njega ili ako nisi upucen niposto nemoj blatiti covjeka kad vec vidis da neki navode da su to bas kod njega radili i da su zadovoljni, znaci covjeku kvaris ugled svojim sumnjama ako ih ne mozes potkrijepiti nikakvim dokazima, kod Ismara (u buljakovu-ak mislimo svi na istog) sam radio samo neke sitnice.. neznatne promjene i bas tih par puta kada sam bio kod njega, igrom slucaja, jednom je dosao renault clio sport iz sarajeva za dogradnju necheg xy a drugi put je crni bmw x5 bio sa napola skinutom kontrolnom tablom (bili su radovi u toku, nisam se mijesao sta/kome radi vec sam logicno zakljucio da niti jedan covjek neb' šarlatanu dao tako skup automobil da sumnja u njegove sposobnosti)
et :icon_biggrin:
Micky je napisao(la):ja sam to radio kod Ismara radio i extra zadovoljan bio![]()
Micky je napisao(la):ja sam to radio prije 3 god. mozda i 4 nisam siguran i da radio sam centralnu a cisto sumnjam u Ismarovu sposobnosti da osposobi gepek![]()
edoze je napisao(la):Micky je napisao(la):ja sam to radio kod Ismara radio i extra zadovoljan bio![]()
:icon_rolleyes:
edoze je napisao(la):Micky je napisao(la):ja sam to radio kod Ismara radio i extra zadovoljan bio![]()
:icon_rolleyes: