Osvjetljenje plastike ventilacije

Osvjetljenje plastike ventilacije

Član
Ovako imao sam plastiku ventilacije mislim na ovo
2mg8rvq.jpg
(nije moja slika :lol: ) i nije imala osvjetlenje i nisam je ni mislio mjenjati a prije neki dan pravio sam osvjetlenje tablica i falio mi je jedan onaj konektor i ja sta cu kuda cu i osijecem onaj sto bi trebao da se spaja u ventilaciju da svijetli ona plastika ..E sad dobio sam na poklon od druga jednu sastavljenu plastiku sa vec uradjenim osvjetljenjem..Kako da ukljucim onaj kabal u onu plastiku dal da trazim po otpadima onaj konektor (a neda mi se posto je zima a i snijeg :icon_smile: ) ili vi imate neko rijesenje one standardne zenske stopice su prevelike :icon_cry: molim vas ko zna nek javi

Član
Da li postoji neko drugo rijesenje da sad bas ne diram stopice ali hvala ti ;) nego da li postoje takve stopice koje bi pasale na one muske stopice :icon_question:

Član
SpeedeyG2 je napisao(la):
Da li postoji neko drugo rijesenje da sad bas ne diram stopice ali hvala ti ;) nego da li postoje takve stopice koje bi pasale na one muske stopice :icon_question:

ma odes kupis neke manje stopice 0,20km 2 kom. uzmes izolir traki oblijepis ih da ti se ne dovataju i gotova stvar...;)

Član
SpeedeyG2 je napisao(la):
Na to sam i mislio ;) ali nzm koje su mislim kojeg su promjera

pa jbg. skini onu plocicu od ventilacije, lako je skinut, ponesi je u radnju, probaj koja ti odgovara, jbg. tako ti je najlakse....;)

Član
Ok hvala :icon_smile:

Drugovi da li neko zna kako se zove ova stopica (ova obiljezena) ili kojeg je promjera
23st743.jpg
ova bi trebala da pase :icon_smile:

Negdje sam nasao da je to 907 odnosno 2,8 mm ;) nadam se da je to hvala svima