opet problem na sciroccu

opet problem na sciroccu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
bila je pumpa u pitanju sto nije htjeo upalit jbg 70km naso polovnu kad sam ga upalio pojacan mu sad ler gas radi oko 1500 obrtaja da nisam ja nesto uspjeo sjebat kad sam izduvnu granu skido????ili se pojaco ler gas i gdje se smanjuje????

ako moze ko pomoc

Član
da ti nije sajla od gasa ostala zategnuta,moze biti,ako je ostala malo zategnuta onda nije cudo da radi na toliko obrtaja;)

Član
ArminM je napisao(la):
da ti nije sajla od gasa ostala zategnuta,moze biti,ako je ostala malo zategnuta onda nije cudo da radi na toliko obrtaja;)

NIJE SKINEM KE SKROZ AL ISTO RADI TAKO???:icon_confused:

e jesam ti rekao da je bilo do pumpe........:icon_biggrin:..a to pogledaj negdje oko K glave mora biti neki saraf da se steluje,ja sam tako stelovao na jajetu i na 100.............;)

Član
Pogledaj da li si vratio sva creva od vazduha na svoje mesto, postoji mogucnost da ti negde uvlaci FALSH vazduh, ili ti nije lepo nalegao dihtung usisne grane.

Član
evo kao sto ti dule rece prvo pogledaj crijeva od vakuma,a smajit ga mozes na kucistu k-glave,izmedju k-glave i one gume od usis imas rupicu,uzmi imbus 4 i okreci ga suprotno kazaljci na satu,a za zrak imas onaj saraf na klapni.

Član
cera-fiero je napisao(la):
e jesam ti rekao da je bilo do pumpe........:icon_biggrin:..a to pogledaj negdje oko K glave mora biti neki saraf da se steluje,ja sam tako stelovao na jajetu i na 100.............;)

hehe jbg nema sta trebo sam te odma poslusat;)

code: KR je napisao(la):
evo kao sto ti dule rece prvo pogledaj crijeva od vakuma,a smajit ga mozes na kucistu k-glave,izmedju k-glave i one gume od usis imas rupicu,uzmi imbus 4 i okreci ga suprotno kazaljci na satu,a za zrak imas onaj saraf na klapni.

sutra cu bas pogledat nesmje se otet :cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.