Član
Uh evo je napokon, molim pročitajte ovaj text prije nego vidite sliku, zbog boljeg efekta, a možda i propustite neki važan dio ili neko objašnjenje.
Ovaj projekat je za našeg (vtbih) administratora outrage-a, na slici ima njegovo ime pa možda neki pomisle da je on radio
Ali nije, projekat je trajao dugih dva mjeseca i mogu reć da me dosta izmorio, najviše mi je oduzeo vremena moj računar koji sam dva-tri puta popravljao i iznova kretao s projektom. I napokon dočekali smo svi taj dan, kad će na forumu zablistati ova opel corsa b.
Auto je rađeno po želji vlasnika, a to je da bude ova boja, kao što je i na njegovom autu, crni retrovizori namjenjeni za corsu, crni angel eyes farovi, farbanje svih plastika u boju auta, prednji branik od opel corse b gsi, neke lijepe petokrake felge i neki dodatak po mom izboru, ono šta mislim da bi lijepo stajalo...Trebao sam uraditi dvije verzije plastika (crna i u boji auta), ali zbog problema s računarom taj sam dio izostavio......
modifikacije:
kompletan brush kako auta tako i pozadine, izuzev ovih djelova koji su c/p:
- prednja felga (malo rebrushano od strane mene i dodane relfeksije)
- plakate na zidu (lijevi čošak i desni čošak)
- stub za pregledavanje karakteristika automobila
rebrushani djelovi (komplet rebrush):
- sjedista
- zadnja felga
OSTALO JE SVE BRUSH
i da, ovaj neon mi je sinuo u posljednji čas, a usto se slaže i sa novim skinom foruma ;D
org
http://www.dezmembrarionline.ro/poze/20091129083855.4_GSI_ATLANTA.JPG
chop with prezentation
HR

comments plz
CICO
posjetite nas i ugovorite posao
vtbih.com
Ovaj projekat je za našeg (vtbih) administratora outrage-a, na slici ima njegovo ime pa možda neki pomisle da je on radio
Ali nije, projekat je trajao dugih dva mjeseca i mogu reć da me dosta izmorio, najviše mi je oduzeo vremena moj računar koji sam dva-tri puta popravljao i iznova kretao s projektom. I napokon dočekali smo svi taj dan, kad će na forumu zablistati ova opel corsa b.
Auto je rađeno po želji vlasnika, a to je da bude ova boja, kao što je i na njegovom autu, crni retrovizori namjenjeni za corsu, crni angel eyes farovi, farbanje svih plastika u boju auta, prednji branik od opel corse b gsi, neke lijepe petokrake felge i neki dodatak po mom izboru, ono šta mislim da bi lijepo stajalo...Trebao sam uraditi dvije verzije plastika (crna i u boji auta), ali zbog problema s računarom taj sam dio izostavio......
modifikacije:
kompletan brush kako auta tako i pozadine, izuzev ovih djelova koji su c/p:
- prednja felga (malo rebrushano od strane mene i dodane relfeksije)
- plakate na zidu (lijevi čošak i desni čošak)
- stub za pregledavanje karakteristika automobila
rebrushani djelovi (komplet rebrush):
- sjedista
- zadnja felga
OSTALO JE SVE BRUSH
i da, ovaj neon mi je sinuo u posljednji čas, a usto se slaže i sa novim skinom foruma ;D
org
http://www.dezmembrarionline.ro/poze/20091129083855.4_GSI_ATLANTA.JPG
chop with prezentation

HR

comments plz
CICO
posjetite nas i ugovorite posao