Opel corsa A, procena stete

Opel corsa A, procena stete

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
To sam i mislio, vredi li ovo 300 eura, tek je regitrovan ima i plin? Ja sam spreman jos 300 dati da se to dovede u vozno stanje samo, jer bi to bio samo auto za drndanje za svaki dan...

Administrator
po meni je za ovo previse dati 300 eura... jer limarija mu je nikakva, zatim ovo sto bi trebalo uraditi, vjerovatno je i zadnji trap otisao, mozda krov i jos dok prelakiras pa sve to stavis na papir vidjet ces da to nije mala suma za ovakvo auto...
al et mozda i nije sve ovo sto sam ja rekao;)

Član
Ja sam kontao ako se ne isplati raditi da cu u delovima izvaditi skoro sve pare, felne, plin, vrata, farovi, motor...Ostaju papiri za stranca, i registracija godinu dana... ali je korsa otisla danas :/

Član
Sto nece vrijedit 300€, tek regana, fele plin, to se da sredit, krov nije otkazao koliko vidim, dakle zadnji lijevi c stub se odreze ovamo do vrata, i tamo do desne stope, i novi gepek i to bude ko slika... Al jbga, kad se prodala...

Slicno stvar je bila i kod mog komsije....
na semaforu ga lik opalio odpozada.......

naplatio je neku odstetu.... kupio drugu krsu, dosta djelova prepakovao, ostatak ostavio kad zatreba i to mu ga je to.....

skontao je da se ne ispati peglati... ili variti......

Početnik
kod mene u gradu lik imao corsu A,i jednom ga covjek podere pola auta,i on naplati stetu oko 1500km a korsu kupio ispravnu za 700km ..:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.