IGY Član 15.02.2007 #1 KO JE ZA TO DA SE OPET OKUPIMO U NEDELJU NA ISTOM MIJESTU U ISTO VRIJEME, ZNACI NEDELJA VRBANJA 14:00 18.02
KO JE ZA TO DA SE OPET OKUPIMO U NEDELJU NA ISTOM MIJESTU U ISTO VRIJEME, ZNACI NEDELJA VRBANJA 14:00 18.02
Fele Putovanja.ba Administrator 15.02.2007 #4 Dok vidim sa mamom :lol: ma dolazim vjerovatno. Ja nemoram ni javljat se ja mislim, jel tako?
X xr4iboy Član 15.02.2007 #5 Fele je napisao(la): Dok vidim sa mamom :lol: ma dolazim vjerovatno. Ja nemoram ni javljat se ja mislim, jel tako? Kliknite za proširenje... zna se ko dolazi bez najave iako je pjesak
Fele je napisao(la): Dok vidim sa mamom :lol: ma dolazim vjerovatno. Ja nemoram ni javljat se ja mislim, jel tako? Kliknite za proširenje... zna se ko dolazi bez najave iako je pjesak
jojo Član 15.02.2007 #13 dolazim i ja PS. A mogli bi i kod nissme na parking da mu dajemo podrsku u radovima da navijamo
nismo Administrator 15.02.2007 #15 speed je napisao(la): Mislim da cu doci da upoznam raju Kliknite za proširenje... pa i red je drug navrati ako imas vremena i ne samo ti vec svi koji mogu....
speed je napisao(la): Mislim da cu doci da upoznam raju Kliknite za proširenje... pa i red je drug navrati ako imas vremena i ne samo ti vec svi koji mogu....