Obijanje auta, skoda, golf, bmw, toyota

Obijanje auta, skoda, golf, bmw, toyota

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Jao koji tresh... http://www.24sata.hr/fun-sexy/clanak/lakocom-provaljuju-u-aute-uz-pomoc-raznih-stvarcica/87284/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_fun

Član
sve osim daljinskog mu i vjerujem...i ja sam gledo nesto slicno ovom zadnjem...lik uzme tenisku lopticu i napravi na njoj rupicu, velicine brave za kljuc i samo oko rupice stavi zvaku da dihtuje...i pritisne lopticu, stavi na bravu i pusti...i onda kako se zrak izvuce, otkljuca bravu :)

Član
Faya_M5 je napisao(la):
sve osim daljinskog mu i vjerujem...i ja sam gledo nesto slicno ovom zadnjem...lik uzme tenisku lopticu i napravi na njoj rupicu, velicine brave za kljuc i samo oko rupice stavi zvaku da dihtuje...i pritisne lopticu, stavi na bravu i pusti...i onda kako se zrak izvuce, otkljuca bravu :)

Ja sam ovo probao na svom auto sa teniskom lopticom i ne moze nikako ! :lol:

Član
i sad se pitamo kako kradu auto ovako,moze doci obicni seljak i odvest auto kad sve mozes naci na netu.

:icon_eek:

c c c c svega ima ovde na ovom svijetu

Član
E nek udj eu auto, ukoliko ga ne upali jadna mu majka i steta mu truda...nista vrijedno nema u autu osim paketa zvaka, radio nema plocice nikad, a i jedv aje upasovan da ga ja ne mogu izvuci vise vani, auto mi pod balkonom, imam lagan san i tesku ruku...hajd bas nek dodje :lol:

Super Moderator
ma nek otvori vala moze dalje da se slika kad noviji imaju blokadu motora a i ne moze verglat ako ga ne otkljucas originalnim kljucem :lol:
ja sam tako dok sam cobru imo na autu zakljuco i upalio cobru... otkljuco samo kljucem a kobra ostala upaljena i auto vergla al naravno nece da upali...
al ovo je meni sve nekako smjesno kako ce daljinskim otvorit auto ? evo ja idem odma prodat necim od ovih stvari:lol:

Član
sa daljinskim moze,naravno ako auto koristi IR tehnologiju al to je izaslo iz mode davno,ja sam dzipa davno koji je imo ir orginalni daljinski tako otkljucavo ali ne sa daljinskim i to sam probo nisam uspio,nego sam imo satich koji je imo daljinac u sebi i onda uperim orginalni daljinac u sat i naucim ga tu komandu i onda sa saticem otkljcuavam auto.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.