Nisam vidio odgovor na ovo pitanje,dakle mogu li uopce nastupati vozaci bez licenci kao dosad.dellas je napisao(la):Jel za klase 15 i 16 ne trebaju nikakve licence i slicno?
GTI FAN je napisao(la):Nisam vidio odgovor na ovo pitanje,dakle mogu li uopce nastupati vozaci bez licenci kao dosad.dellas je napisao(la):Jel za klase 15 i 16 ne trebaju nikakve licence i slicno?
Liga je napisao(la):To su sad A1 i A2 klase za koje ne treba nista, jer se vode kao amaterske...
GTI FAN je napisao(la):Liga je napisao(la):To su sad A1 i A2 klase za koje ne treba nista, jer se vode kao amaterske...
Naravno da su amaterske ,to je granica na kojoj su jos uvijek vecinom auti bez ikakvih prerada pa pitam jer bi stvarno bilo glupo da neko placa licencu za te klase,nebi vozio niko
esso_sa je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Liga je napisao(la):To su sad A1 i A2 klase za koje ne treba nista, jer se vode kao amaterske...
Naravno da su amaterske ,to je granica na kojoj su jos uvijek vecinom auti bez ikakvih prerada pa pitam jer bi stvarno bilo glupo da neko placa licencu za te klase,nebi vozio niko
Kad smo vec kod tih amaterskih klasa, nazalost nakon razgovora sa jos par vozaca koji voze klase 14 pa nize, dosao sam do saznanja da nisam jedini koji ove godine vjerovatno nece voziti uopste a zahvaljujuci ovim Bihamk pravilima... Auta su nam prebrza za amatersku klasu a da bi vozili svoje klase, moramo biti "licencirani" a to je opet nemoguce jer nismo u klubu niti imamo namjeru biti.... Zacarani krug
Bravo SRCS ! Mislim da ste se u svojim dobrim namjerama za BiH SR scenu, malo zaletili sa ovim "brakom" sa Bihamkom i da cete na kraju postici suprotno od zeljenog....
donamero je napisao(la):ja mislim da se prvi dan vozi za prvenstvo bh i to ko je licenciran a drugi dan voze svi kao do sada..neznam cemu ovolika frka.samo pravite zabune bezveze..kao sto predpostavljam na trku koja ce se odrzati u Sarajevu vjerovatno ce se prijaviti preko 150 auta a to je nekoguce rijesiti za jedan dan zato se mora sortirati.Nije fer prema nekome ko se cjelu godinu priprema i ulaze ogromne pare u svoje auto a neko drugi dode iz zajebancija i uzima mu mjesto.eto moje misljenje na koje imam pravo.
Little Dragon je napisao(la):Gdje ce da ne puste Saksiju da ih poubija nema smisla
JOCA_AMSTERDAM je napisao(la):donamero je napisao(la):ja mislim da se prvi dan vozi za prvenstvo bh i to ko je licenciran a drugi dan voze svi kao do sada..neznam cemu ovolika frka.samo pravite zabune bezveze..kao sto predpostavljam na trku koja ce se odrzati u Sarajevu vjerovatno ce se prijaviti preko 150 auta a to je nekoguce rijesiti za jedan dan zato se mora sortirati.Nije fer prema nekome ko se cjelu godinu priprema i ulaze ogromne pare u svoje auto a neko drugi dode iz zajebancija i uzima mu mjesto.eto moje misljenje na koje imam pravo.
U pravu si imas pravo na svoje misljenje ali kakve veze ima sto neko ulaze pare u auto i zauzima mjesto (ovaj odgovor nema veze s vezom)???
Glavni cilj ovoga sporta je sto vise takmicara kako bi se scena oporavila jer je scena odavno pala na teritoriji Bosne i Hercegovine. Sto vise takmicara u klasama to vise para za pobjednika.
150 auta DAJ BOZE
mooamer je napisao(la):podrzavam jocu 100%,ko je tebe tjerao da ulazes tolike pare i sve ostale.ima ljudi koji imaju auta da netrebaju ulagat i koji nece da voze brze od onoga sto imaju i onda njih treba sve izbacit a samo ko ulaze treba ucestvovat!e pa bas radi toga je i padala kod nas scena,a sve dok ima takvih misljenja i padat ce!