allroad je napisao(la):2.0 TDI sa 110 KS... nista to.. samo jaca varijanta ako ces vec sesticu
a evo adi ti dobro isto kaze bolje vozat polovnu A6 nego novog golfa
jer auto je vece klase, sigurnije je, bolje za vozit... jednom rjecju bolje za klasu jos za cijenu novog golfa mozes uzet sesticu quattro sa dosta opreme iako ti oprema ne igra nikakvu ulogu brate pogotovo kod polovnih auta al eto par prijedloga
na novom autu si 100% donji i to dobro donji![]()
trizex je napisao(la):Na novom autu ces uvijek ispusiti....za tvoje potrebe ne trebas nov auto....gledaj nesto staro 3-4 god, s malom kilometrazom.....
SKOYA je napisao(la):E hajd mi sad reci koji ti je passat,motor i godina.Koliko ga prodajes i kako si zadovoljan s njim,mislim sto se tice odrzavanja.Jer ja hocu da kupim polovnjaka pa se dvoumim izmedju Puga 407 i Passata,ovaj zadnji model
napisao sam dole ispod u postovima da je 2001. mozda zato nisi vidio... pazi nesto u ovo vrijeme recesije ne mozes nista prodati jedino bas ispod cijene pa onda... jer znam sigurno da i ovaj drug, prosle godine je kupio ovog passata sto sam gore spomenuo i platio ga 33 000, tako da svi stvarno gube ogromne pare na autu... sto se tice 407ice, nemam ti ama bas nikakvog iskustva, imao sam 307, auto je bio super samo sto su malo osjetljivi na nase ceste, ono cesto odu neke zaj*ancije oko tockova dole kugle krajnice i slicno... sad ne znam da li je to tako sa 407... kod mene je 307 bio benzinac, i veliki servis me je kostao 750km, znaci zupcasti vodena pumpa i ostalo sto ide uz to... za passata novog ti mogu reci sto se tica komfora i udobnosti da je auto brod, sto se pogotovo osjeti na duzim putovanjima... dok znam da je 407 sigurno udoban, ali na zadnjoj klupi je dosta manje mjesta nego u passatu... i tako... neznam vise sta da ti pisem, otprilike to je to... pozdrav i sretno u kupovini... ako ti vec ne igra ulogu passat ili 407, kupi ono sa manje kilometara, u boljem stanju i gledaj da je od 1. vlasnika i sa serv. knjigom i neces se pokajati sigurnoSKOYA je napisao(la):Jesu 1.9 pouzdaniji motori to sam citao,nego znas sta je.Pregledavam neki dan malo na net-u,nije mi los ni 407-ica,a i zvao sam servise pezoa i asa auto.Recimo samo zamjena zupcastog u asi je oko 1000km za 1.9 tdi model.Dok za 2.0 je skuplji naravno,a za 407-icu je oko 850.Eh sad u startu je passat skuplji za oko 3000km,a recimo stariji 2 god od pezoa.Opet vracam se na ono sto kod nas raja govori da je pezoa teze prodati i bla bla bla..a passata lakse.Opet passat se vise krade od pezoa.Pa sad ne znam ako mi vjerujes sta da vise kontam.Nisam neki bolesnik sto se marke auta tice samo da je veca klasa i udoban.Eto toliko.
P.S:Ne vidjoh da je passat 2001 godina al nema veze
SKOYA je napisao(la):Jesu 1.9 pouzdaniji motori to sam citao,nego znas sta je.Pregledavam neki dan malo na net-u,nije mi los ni 407-ica,a i zvao sam servise pezoa i asa auto.Recimo samo zamjena zupcastog u asi je oko 1000km za 1.9 tdi model.Dok za 2.0 je skuplji naravno,a za 407-icu je oko 850.Eh sad u startu je passat skuplji za oko 3000km,a recimo stariji 2 god od pezoa.Opet vracam se na ono sto kod nas raja govori da je pezoa teze prodati i bla bla bla..a passata lakse.Opet passat se vise krade od pezoa.Pa sad ne znam ako mi vjerujes sta da vise kontam.Nisam neki bolesnik sto se marke auta tice samo da je veca klasa i udoban.Eto toliko.
duurma je napisao(la):SKOYA je napisao(la):Jesu 1.9 pouzdaniji motori to sam citao,nego znas sta je.Pregledavam neki dan malo na net-u,nije mi los ni 407-ica,a i zvao sam servise pezoa i asa auto.Recimo samo zamjena zupcastog u asi je oko 1000km za 1.9 tdi model.Dok za 2.0 je skuplji naravno,a za 407-icu je oko 850.Eh sad u startu je passat skuplji za oko 3000km,a recimo stariji 2 god od pezoa.Opet vracam se na ono sto kod nas raja govori da je pezoa teze prodati i bla bla bla..a passata lakse.Opet passat se vise krade od pezoa.Pa sad ne znam ako mi vjerujes sta da vise kontam.Nisam neki bolesnik sto se marke auta tice samo da je veca klasa i udoban.Eto toliko.
drug takvo je vrijeme doslo da lopovi vise ne biraju sta ce ukrasti bio to pasat ili peugot