Član
Sarajlic je napisao(la):Sta je ovo jos se niko nije posvadjo :icon_question:
Sta ce to bit![]()
:123::lol:
Dobar, ali S7 nije nesto...odpozada naravno.
Sarajlic je napisao(la):Sta je ovo jos se niko nije posvadjo :icon_question:
Sta ce to bit![]()
George je napisao(la):a vidi ove ljepote
[
OggyBoy je napisao(la):Jesu li ovo informacije iz prve ruke ili je neka bomba?![]()
BaXRS4 je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Jesu li ovo informacije iz prve ruke ili je neka bomba?![]()
Trebao sam staviti u naslov da je poželjno da retardirane osobe ne postaju u ovoj temi, al nema veze za tebe napravimo iznimku.![]()
BaXRS4 je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Jesu li ovo informacije iz prve ruke ili je neka bomba?![]()
Trebao sam staviti u naslov da je poželjno da retardirane osobe ne postaju u ovoj temi, al nema veze za tebe napravimo iznimku.![]()
OggyBoy je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Jesu li ovo informacije iz prve ruke ili je neka bomba?![]()
Hvala ti. Odužiću se.![]()
BaXRS4 je napisao(la):Kako je lijepo vidjeti da se međusobno pomažete, tako to ide kad institucije zakažu :lol:
OggyBoy je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):Kako je lijepo vidjeti da se međusobno pomažete, tako to ide kad institucije zakažu :lol:
Kao u tvom slučaju?![]()
ZELA GTI je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Jesu li ovo informacije iz prve ruke ili je neka bomba?![]()
Pa kako bi onda ti otvorio temu?:lol::lol:
Yebo te Audi, da ga ručno sklapam ne bi mogao toliko kenjati o njemu kao ti.