Član
Onu moju fiat tipo malo sam ga ulickao pa reko da se pohvalimtrizex je napisao(la):koju hoces da se otvori?
Onu moju fiat tipo malo sam ga ulickao pa reko da se pohvalimtrizex je napisao(la):koju hoces da se otvori?
MTR je napisao(la):veljo-p je napisao(la):evo je forum boli glava ja sam se prijavio zbog garaze auta jer stvarno koje god je dobro auto ovde kod nas ima ga na forumu aktivan nisam jer nepisem kad nemam bas potrebe i kad nemam razloga ali iako nista nepisem.Svaki dan sam na forumu jer nemam facebook a i sta ce mi kada ima bh tuning a i na nijedan drugi forum neidem jer nema potrebe.
a necu nista da pisem jer ovde ima puno ljudi koji neznaju promeniti ni remen a pametuju kao da su svjet izmislili
jarane , jel ti ovo Ekrem Jevric sastavio recenicu :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ArminM je napisao(la):onaj ko se prijavi na forum zbog rjesenja nekog problema,i u par dana aktivno posjecuje forum ostaje tu stalno. Znam po sebi,sasvim slucajno sam se prijavio, i eto,tu sam vec duze vrijeme. Da nema ovog foruma ne znam sta bi radio na internetu![]()