Selam alejk i pomos Bog
Odavno pratim forum ali kao neregistrovan član, nadao sam se da nikoga neću uvrijediti svojim šaljivim (neslanim) pozdravom, tako da izvinjavam se svima. Da bih ispoštovao pravila foruma: Benjo, 20, Sarajevo, Golf 2 - razlog prijave je da malo promuhabetimo oko auta i šarafa.Procitaj pravila foruma i kako jedan post o predstavljanju treba da izgleda. (Ime, godine, grad, vozilo, razlog prijavljivanja, kako si dosao do foruma) O osnovama pismenosti i kulturi necu nista govoriti, ali pogledaj malo svoj nick i kako si uputio pozdrave... Pametnom dovoljno...
Ve alejkumusselam, Bog ti pomogao i dobro nam dosao![]()
Odavno pratim forum ali kao neregistrovan član, nadao sam se da nikoga neću uvrijediti svojim šaljivim (neslanim) pozdravom, tako da izvinjavam se svima. Da bih ispoštovao pravila foruma: Benjo, 20, Sarajevo, Golf 2 - razlog prijave je da malo promuhabetimo oko auta i šarafa.![]()
Neka neka, i treba tako da se zna kakav red, ha yaMa bjezi ba, sve ok sa pozdravima.. Nego napisi kako treba
Sad posto si se fino ispravio i napisao ko si, izvinjavam se ja tebi sto sam te nalijepio![]()
Neka neka, i treba tako da se zna kakav red, ha ya![]()
Pod uslovom da mi daš krug TouaregaJel' prihvaceno izvinjenje? Necu moci zaspati dok ne prihvatis![]()
Pod uslovom da mi daš krug Touarega![]()
Ključ za ključ?Ma kad bolje skontam, ne moram ni spavati..
Salim se, nemoj ga samo slupati posto ide na prodaju uskoro![]()