Nokia X6 - Ne ocitava internu memoriju

Nokia X6 - Ne ocitava internu memoriju

Vozdra raja, nadam se da ce mi neko moci pomoci u vezi mog problema, jer mi jede zivce samo tako. Mobitel mi je bio spojen na comp preko USB kabla, dok sam prebacivao nesto i u toku toga me drug nazvao i u tom trenutku je bilo sve OK. Kasnije kad sam uzeo mobitel vidio sam da mi ne ocitava internu memoriju ( nije kartica vec interna memorija ) niti bilo sta sto sam imao na njemu. Kad sam ga ponovo spojio na comp, normalno sam otvarao stvari sa moba. Znaci s mobitela nema pristup a s compa ima. Recimo dodje mi poruka ja je otvorim, kad je ponovo hocu procitati nema je u primljenim porukama. Nadam se da ste shvatili bit mog problema i da ce se naci neki strucnjak koji ce mi moci pomoci, a usput pomoci i mom mobitelu kojem prijeti bacanje u zid :D
 
Član
Udari master reset al izvadi sim karticu da ti ne ode imenik i vrati sve na fabricko podesavanje ako bude se opet desilo javi poslacu ti sifru na koji master da ides;)
 
Član
Gube se svi podaci na telefonu, na SIM i memorijskoj kartici ne. Ali spoji telefon u Ovi režimu, uradi backup svega osim postavki. Kasnije možeš sve vratiti, imenik, podatke sa interne, itd, vidjećeš šta ti sve nudi onaj backup. A možeš i ručno kopirati šta ti treba na računar od datoteka, a imenik i poruke radi sa Nokia Suite, ili Ovi Suite, šta već koristiš.
 
Top