Knezho Član 18.12.2011 #4 Coupe verzija ce od ovog modela biti serija 4, tako da ovo moze biti samo M4 PS: __beno izgleda
maleni0606 Član 18.12.2011 #10 edoze je napisao(la): sad bi se najradije isplak'o Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol: I ja kolega Agresivniji od E46 :icon_evil::icon_evil:
edoze je napisao(la): sad bi se najradije isplak'o Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol: I ja kolega Agresivniji od E46 :icon_evil::icon_evil:
Sporting Član 18.12.2011 #11 Rano je jos o ovome govoriti, ali poprilicno je moguce da ce ovako izgledati, jer ni za prosle modele nisu previse odstupili od concept verzija.
Rano je jos o ovome govoriti, ali poprilicno je moguce da ce ovako izgledati, jer ni za prosle modele nisu previse odstupili od concept verzija.
S sub3r Član 19.12.2011 #14 OggyBoy je napisao(la): Grbava mu hauba. Kliknite za proširenje... savila se od brzine... joj tebe, nista ne znas predobar je
OggyBoy je napisao(la): Grbava mu hauba. Kliknite za proširenje... savila se od brzine... joj tebe, nista ne znas predobar je
OggyBoy Član 19.12.2011 #15 sub3r je napisao(la): OggyBoy je napisao(la): Grbava mu hauba. Kliknite za proširenje... savila se od brzine... joj tebe, nista ne znas predobar je Kliknite za proširenje... Izvini, lutko moja lijepa, neće se ponoviti.
sub3r je napisao(la): OggyBoy je napisao(la): Grbava mu hauba. Kliknite za proširenje... savila se od brzine... joj tebe, nista ne znas predobar je Kliknite za proširenje... Izvini, lutko moja lijepa, neće se ponoviti.