New Beetle 2.0

New Beetle 2.0

Član
Evo ovako na piku mi jedan pajdo nudi bubu u zamjenu za moju C180, buba je 1999 i 2.0 benzin ima sve živo i dobro je očuvana pa me zanima šta vi mislite valja li to mjenjati? moj mercedes 1,8 ima 90kw a buba 2,0 85kw

Član
Auto ko auto je sminka, curice to vole al problem je to sto je auto rijetko i kad sta stane belaj. A kad polovno auto uzimas to ti je macak u vreci. Boga pitaj kako je to prije vozeno

Drugo, nemas gepeka kao ni zadnje klupe

primjer cijene samo jednog dijela kojeg sam uzimao...
onaj lim u vratima sto drzi stakla, motoric i sajle za passata 2005 kosta 199KM u ASA autu taj isti lim bez icega za beetla kosta 891KM

Da covjek kupujem novo auto pa hajd, nece biti problema al polovno..
...i na kraju je mnogo tesko prodat, jos je kod mene TDI

Neznam opet.. iskustva su razlicita ;)

Član
Mrva je napisao(la):
Auto ko auto je sminka, curice to vole al problem je to sto je auto rijetko i kad sta stane belaj. A kad polovno auto uzimas to ti je macak u vreci. Boga pitaj kako je to prije vozeno

Drugo, nemas gepeka kao ni zadnje klupe

primjer cijene samo jednog dijela kojeg sam uzimao...
onaj lim u vratima sto drzi stakla, motoric i sajle za passata 2005 kosta 199KM u ASA autu taj isti lim bez icega za beetla kosta 891KM

Da covjek kupujem novo auto pa hajd, nece biti problema al polovno..
...i na kraju je mnogo tesko prodat, jos je kod mene TDI

Neznam opet.. iskustva su razlicita ;)
ma i ja sam skeptičan da je barem dzel, jer meni treba manje vozilo za loko vožnju netrebaju mi 2 velika, a 2,0 benzin nije baš za loko vožnju

Član
Kod mene ova uopste netrosi mnogo al je i pazimo.. presla je oko 15xxx za 3 godina i na satu joj stoji 135xxx

Član
Mrva je napisao(la):
Kod mene ova uopste netrosi mnogo al je i pazimo.. presla je oko 15xxx za 3 godina i na satu joj stoji 135xxx

al on daje kljuc za kljuc isto malo presla 150xxx a moja mečka je 320xxx

Član
Mrva je napisao(la):
George je napisao(la):
Mrva je napisao(la):

al on daje kljuc za kljuc isto malo presla 150xxx a moja mečka je 320xxx
Koja je godina taj beetle?
sta je to za merc :cool:

evo je
http://www.pik.ba/artikal/1090957/nova-buba/
a evo mog
http://www.pik.ba/artikal/851135/mercedes-c-klasa-/

Član
Ja nebi..

Ti razmisli, et ti google pa porazgovarajte malo o manama, prednostima i sl.. ;)