Mrva je napisao(la):ja nebi, imam jednu i znam sto govorim![]()
ma i ja sam skeptičan da je barem dzel, jer meni treba manje vozilo za loko vožnju netrebaju mi 2 velika, a 2,0 benzin nije baš za loko vožnjuMrva je napisao(la):Auto ko auto je sminka, curice to vole al problem je to sto je auto rijetko i kad sta stane belaj. A kad polovno auto uzimas to ti je macak u vreci. Boga pitaj kako je to prije vozeno
Drugo, nemas gepeka kao ni zadnje klupe
primjer cijene samo jednog dijela kojeg sam uzimao...
onaj lim u vratima sto drzi stakla, motoric i sajle za passata 2005 kosta 199KM u ASA autu taj isti lim bez icega za beetla kosta 891KM
Da covjek kupujem novo auto pa hajd, nece biti problema al polovno..
...i na kraju je mnogo tesko prodat, jos je kod mene TDI
Neznam opet.. iskustva su razlicita![]()
Mrva je napisao(la):Kod mene ova uopste netrosi mnogo al je i pazimo.. presla je oko 15xxx za 3 godina i na satu joj stoji 135xxx
Koja je godina taj beetle?George je napisao(la):Mrva je napisao(la):Kod mene ova uopste netrosi mnogo al je i pazimo.. presla je oko 15xxx za 3 godina i na satu joj stoji 135xxx
al on daje kljuc za kljuc isto malo presla 150xxx a moja mečka je 320xxx
Mrva je napisao(la):Koja je godina taj beetle?George je napisao(la):Mrva je napisao(la):Kod mene ova uopste netrosi mnogo al je i pazimo.. presla je oko 15xxx za 3 godina i na satu joj stoji 135xxx
al on daje kljuc za kljuc isto malo presla 150xxx a moja mečka je 320xxx
sta je to za merc![]()
Mrva je napisao(la):Ja nebi..
Ti razmisli, et ti google pa porazgovarajte malo o manama, prednostima i sl..![]()