wade je napisao(la):je li ti neko placa iz nissana da radis ovo?bolan,razumijemo,gtr raketa za relativno malo novce kad se pogleda konkurencija,ali da je jedini nije,da je najbolji nije,da je najbrzi nije ni to
take it easy![]()
Porschefan je napisao(la):Ima li još nekakva tema u vezi GTR-a, do sada uopće nije bilo govora o ovom autu, kako jedan ovakav forum može to dopustiti:lol:
pa ne razumijem zasto ovi ovdje pojedinci se glupiraju ako neko voli nesto ima pravo da pise a do vas je ostalih hoceteli komentirati...Gtr_R35 je napisao(la):sta ti ne razumijes![]()
menso je napisao(la):pa ne razumijem zasto ovi ovdje pojedinci se glupiraju ako neko voli nesto ima pravo da pise a do vas je ostalih hoceteli komentirati...Gtr_R35 je napisao(la):sta ti ne razumijes![]()
covjek voli GTR-a vise nego mater...?.. pa sta sad treba....
wade je napisao(la):je li ti neko placa iz nissana da radis ovo?bolan,razumijemo,gtr raketa za relativno malo novce kad se pogleda konkurencija,ali da je jedini nije,da je najbolji nije,da je najbrzi nije ni to
take it easy![]()
erol_brcak je napisao(la):Haj mi nadji jos samo jedno auto koje ima ovakav omjer cijena/performanse ja ti dam positive eto :mrgreen
VR6Boki je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Haj mi nadji jos samo jedno auto koje ima ovakav omjer cijena/performanse ja ti dam positive eto :mrgreen
Caterham R500, daj plus sad![]()