Nestalo mi crvene boje WTF :D

Nestalo mi crvene boje WTF :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
evo maloprije slucajno da prikljucim monitor dok je jos centralna bila upaljena i kad sam ukljucio monitor sve mi sad zeleno i plavo nigdje crvene boje a to su osnovne da bi se dobile ostale.Znaci provjerio sam nije do monitora stavio na drugi komp i znaci da je do graficke.Sad me zanima moze li se sta odraditi da se vrati crvena boja i moze li se to popraviti ili se ne isplati,odose mi oci ovako sve gotovo zeleno :D

Član
vidi podesenja graficke,u diplay properties...moguce da se nesto poremetilo,nadam se da nije hardverski kvar :/

Član
evo sad nasao da moze biti problem posto mi je centralna bila upaljena i dok je tako radila je prikljucio monitor i kompjuter se samo restartovao :icon_eek: ja sam kriv jbg,sad me samo zanima da li se isplati popravljati graficku ili uzeti nesto novo posto nije skupo to

Član
ma vidi podesenja,vrati na default,ak ne mogne da se popravi pravac servis,nema tu popravljanja,samo zamjena

Član
to mi je i edo rekao,a ima jeftinih po marketu,pik, pa cu uzeti nesto,valjda cu znati to ubaciti i napraviti :)

Član
radi radi GeForce EN7300 GS
Objavljeno prije 3 sata 34 minute, ističe 24.06.2009.
Prodajem Nvidia GeForce EN7300 GS .Malo koristena, u kutiji i sa svim dodatnim kablovima.

Član
Deyo je napisao(la):
Koju boju vidiš? :D

red.jpg

ne vidim sliku nikako :D:D ali znam da pise red :lol: ma meni se sve shebalo ne mogu ni market otvoriti,pola slika ovdje na forumu ne vidim i pored svega toga nemam boje :icon_mad: tj.sve sto je crvene boje meni crno :icon_eek:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.