Član
Nije potrebno ni naglasavati da sam veliki fan Mazde RX-8...
, ali kako gledam auta na ovim nasim cestama, u Tuzli do sada nisam vidio ni jednu jedinu RX-8-icu sa nasim registracijama, znam da ima jedna ili vise RX-8-ica u Sarajevu. No sta je sa Tuzlom ?. Daki ili Huka rade u Remexu, sad ne znam tacno ko od njih dvoje, nije ni bitno toliko. Da skratim pricu, moje pitanje glasi kakvo je stanje sa tim autom, tj. da li uopste ljudi i pitaju za njeg kada dodju u salon ?. Kakvo je stanje sa servisiranje i tim, jer ipak to je Wankelov motor, kako je osoblje upoznato sa tim motorom i svemu ostalom. npr... ako bih htio ugraditi turbo u svoju RX-8 ili bilo kakvu drugu izmjenu na motoru, da li bi se taj posao mogao odraditi kvalitetno i tako to, da ne moram ici u druge zemlje da mi rade to isto. I trece, kada bih htio sebi naruciti MS body kit, da li bi mi mogli nabaviti taj isti...
Ovim postom ne zelim stvoriti nikakve probleme, i ako sam ih stvorio unaprijed se izvinjavam, jednostavno zelim znati kakvo je stanje u BiH kada je rijec o RX-8 i Wankelovom motoru...veliki pozdrav za sve :icon_smile:
Ovim postom ne zelim stvoriti nikakve probleme, i ako sam ih stvorio unaprijed se izvinjavam, jednostavno zelim znati kakvo je stanje u BiH kada je rijec o RX-8 i Wankelovom motoru...veliki pozdrav za sve :icon_smile: