Član
moj je honda civic type r 1.6 185 ks na 8200rpm iz 2001 god najjaci atmosferski motor na svetu a i malo koji turbas je jaci al ne i brzi ako ko nadje neki jaci 1.6 moze i turbo nek odmah stavi ovde i karakteristike
HONDA POWERR je napisao(la):moj je honda civic type r 1.6 185 ks na 8200rpm iz 2001 god najjaci atmosferski motor na svetu a i malo koji turbas je jaci al ne i brzi ako ko nadje neki jaci 1.6 moze i turbo nek odmah stavi ovde i karakteristike
corrado je napisao(la):joooj fele, kud baš toga, to je moj drugi izbor, i to baš četvorka R32 hehe, al neće bit love za to ak faks ne završim, a do corrada se može ipak malo lakše
btw, mogo bi se kladit da će se za koji dan netko počet svađat u ovoj temi, baš je pogodna za to hehe
Fiesta_Boy je napisao(la):Yugo45
http://youtube.com/watch?v=x_gob1oemCY
Fele je napisao(la):corrado je napisao(la):joooj fele, kud baš toga, to je moj drugi izbor, i to baš četvorka R32 hehe, al neće bit love za to ak faks ne završim, a do corrada se može ipak malo lakše
btw, mogo bi se kladit da će se za koji dan netko počet svađat u ovoj temi, baš je pogodna za to hehe
Meni je prvi izbor :mrgreem: ali kao sto rece pare, pare, pare me dijele od snaali briga me za sve, ja imam svoje sne
Nema razloga da se pocne iko svadjati, svako ima svoj izbor i mi ga postujemo.